- Makaleler
- 2
Tempra tercih ederdim. Parçası bol, ustası her yerde var. Arızasını youtube yazsan kendin bile halledersin. Vega ülkemizde çok tutulmayan bir araç.
Değilim, alacağın araç ile yolculuk yaparken birazda rahat etmelisin.Sizde mi o halde Vega tarafındasınız hocam?
Hocam ikisinin birbirine nazaran artıları var. Lada'nın 16 valf olmasından dolayı parça sorunu korkusundan, tempranın ise elektronik arızasından korkuyorum. Lada'nın kaportası daha iyidir ve 6 yaş daha genç bir araba. Kararsızlığımı henüz atamadım.Tempra tercih ederdim. Parçası bol, ustası her yerde var. Arızasını youtube yazsan kendin bile halledersin. Vega ülkemizde çok tutulmayan bir araç.
Hocam hangi taraftasınız o halde?Değilim, alacağın araç ile yolculuk yaparken birazda rahat etmelisin.
Evet hocam, hafif boya sorunu var ama hiçbir şey o hemen giderilir.Lada daha temiz duruyor.
Korkmana gerek yok, elektronik arıza her araba var. Tempra beyinli demiş bir arkadaş, beyini olmayan araba var mı? Bütün araçların beyini vardır. 96 model Uno kullanıyorum onda da beyin var. Göstergesi dijital diye korkutuyor ama korkulacak bir şeyi yok.tempranın ise elektronik arızasından korkuyorum.
Genel olarak hor bir kullanım sergilemem zaten hocam, temiz kullanırım. Sizin öneriniz Tempra o halde sanırım.Korkmana gerek yok, elektronik arıza her araba var. Tempra beyinli demiş bir arkadaş, beyini olmayan araba var mı? Bütün araçların beyini vardır. 96 model Uno kullanıyorum onda da beyin var. Göstergesi dijital diye korkutuyor ama korkulacak bir şeyi yok.
Kesinlikle Tempra. Daha çağdaş, daha konforlu, ses yalıtımı Vega'ya göre daha iyi(dir), parça ve tamir masrafları.. Hidrolik direksiyon ve klima varsa tadından yenmez ama bu fiyatlara bulamazsın tabi.Genel olarak hor bir kullanım sergilemem zaten hocam, temiz kullanırım. Sizin öneriniz Tempra o halde sanırım.
Teşekkürler hocam. Önerinizi dikkate alacağım.Kesinlikle Tempra. Daha çağdaş, daha konforlu, ses yalıtımı Vega'ya göre daha iyi(dir), parça ve tamir masrafları.. Hidrolik direksiyon ve klima varsa tadından yenmez ama bu fiyatlara bulamazsın tabi.
Lada Vega çöp. Parçası bulunmuyor. Bütçeniz tam olarak nedir ?Teşekkürler hocam. Önerinizi dikkate alacağım.
Hocam 130.000-135.000 bütçe. Tempra'yı tam arayacakken kapora aldığını öğrendim gerçekten üzüldüm. İzmit'te ikamet ediyorum bu arada.Lada Vega çöp. Parçası bulunmuyor. Bütçeniz tam olarak nedir ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.