1997-00 arası 2.0 Accord alınır mı?

Taric bin Zilean

Hectopat
Daha fazla  
26 yaşındayım, manuel ehliyetim var ancak hiç araç ve trafik bilgim yok. İstanbul'da yaşıyorum. Otomatik vites ve olabilecek en minimum sorun ile öğrenmek istiyorum trafiği, aracı vs. öncelikle duruma bu anlattıklarıma göre bakmanızı rica ediyorum.

Otomatik vites, koltuk ısıtma, ABS, sunroof gibi gibi bayağı bir özellikleri var bildiğiniz üzere. Aşağıdaki araçları örnek olarak koydum. Fiyat olarak da 250 300 arası verebilirim. Sizce bu araçların (temiz) olanını trafiği öğrenmek için almak mantıklı mı? Çok yakar mı yeni başlayan biri için? Araç çok büyük gelir mi? Tavsiyelerinizi merak ediyorum. 98 Civic, efsane kasa Corolla gibi modelleri de gördüm ancak bu araç daha dolu ve fiyat olarak da mantıklı geldi. Şimdiden teşekkür ederim.

Örnek 1
Örnek 2

Son düzenleyen: Moderatör:
Araç büyük gelebilir, mesafeyi ayarlayamayıp aracın çamurluk tampon far gibi yerlerini vurabilirsiniz, acemilikte bu olur. Önemli olan parçası ucuz ustası olan bir araba almaktır. Dediğiniz araç:
1. çok yakar 2.0 147 beygirlik araba, İstanbul trafiği için otomatik bulunmaz nimettir, zira aracın şanzıman sorun çıkarırsa başınızı ağrıtabilir. Eski model arabalarda otomatik genel de tercih etmemek gerekir.

Araç büyük gelebilir, mesafeyi ayarlayamayıp aracın çamurluk tampon far gibi yerlerini vurabilirsiniz, acemilikte bu olur. Önemli olan parçası ucuz ustası olan bir araba almaktır. Dediğiniz araç:
1. çok yakar 2.0 147 beygirlik araba, İstanbul trafiği için otomatik bulunmaz nimettir, zira aracın şanzıman sorun çıkarırsa başınızı ağrıtabilir. Eski model arabalarda otomatik genel de tercih etmemek gerekir.
Honda ve toyota'nın 98-00 modellerinde çok övüyolar şanzımanını. Siz böyle düşünmüyor musunuz yoksa temizini bulamayız diye mi diyorsunuz?

Tavsiye edeceğiniz bir araç var mıdır?

Honda ve Toyota'nın 98-00 modellerinde çok övüyorlar şanzımanını. Siz böyle düşünmüyor musunuz yoksa temizini bulamayız diye mi diyorsunuz?

Temizini bulmanız zor olur iyi bir ustanız olacak arabaya öyle bir bakacak ki gelişinden Sesin'den anlayacak.
Tekrar söyleyim. Eski araçların otomatik alınmasına karşıyım. Ciddi masraf açabilir. Bir otomatik şanzıman yenilemek 100 bin'i bulabiliyor.

Palio 1.4 el klimalı, ABS olan ve küçük sizin işinizi görecektir. Derseniz ki bagaj ve büyüklük bizim için önemli Megane 1 bu arabaları düşünebilirsiniz.

Temizini bulmanız zor olur iyi bir ustanız olacak arabaya öyle bir bakacak ki gelişinden Sesin'den anlayacak.
Tekrar söyleyim. Eski araçların otomatik alınmasına karşıyım. Ciddi masraf açabilir. Bir otomatik şanzıman yenilemek 100 bin'i bulabiliyor.

Palio 1.4 el klimalı, ABS olan ve küçük sizin işinizi görecektir. Derseniz ki bagaj ve büyüklük bizim için önemli Megane 1 bu arabaları düşünebilirsiniz.
Hocam 206 gti veya cc de bu fiyatlarda. Ne düşünüyorsunuz ?

Peugeot gti motoru çok yakıyor 2.0 elektoronik aksamı sorunlu, CC hakkında bilgim çok yok.
civic 1.4 veya 1.6 otomatik videoları sürekli çıkıyor karşıma. Şanzımanını övüyorlar baya. Bilemiyorum hocam. Birisi de linea 1.3 al 400 500 bin km bile olsa sorunsuz gider diyor. Bilemedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı