1998 Model Audi A4 alınır mı?

Hocam teşekkür ederim tekrardan, inatla soruyorum ancak Audi başımıza ne gibi bir sıkıntı açabilir, fikriniz var mı?
Daha eski olduğu için daha yıpranmış olur. Benim attığım araçlar daha yeni. Ayrıca manuel büyük ihtimalle baktığınız A4. Donanım olarakta daha aşağıda kalıyor. Başka diyeceğim bir şey yok.
 
Alınmaya alınır ama yürütmesi biraz maliyetli olur. Yıllarca 2000 model Volvo s40 kullandım. Hiç arıza çıkarmasa bile rutin değişecek parçaları Euro ile geldiği için pahalı.
E arabanın da yaşı var, en gözden kaçan sorun şu; elin Avrupalısı bu arabayı ekonomik bir ömürle tasarlıyor ve bazı parçaları da arabanın ömrüne göre tasarlıyor. Yani o parçanın arabanın ömrü boyunca değişmesi öngörülmüyor. Biz arabaların suyunu sıkana kadar kullanmak zorunda olduğumuz için, bu tür parçaların ömrü dolmuş oluyor. Hem işçiliği hem bulunması zor parçalar oluyor. Bunlar biraz yorabilir.
 
Evet, manuel.

Neden ki? Karşıt olarak ne düşünüyorsunuz? Belki içimi rahatlatır. :D
Araç yıllarca tertemiz düzgün kullanılmış ancak belli sebeplerden en sonunda ciddi bir hararet görmüş bundan dolayı rektifiye edilmiş olabilir.

Yine bir diğer senaryoda artık zamanla ömrünü tamamlamış ve yağ yakmaya başlamış bundan dolayı da rektifiyeye gidilmiş olabilir. Rektifiye gören her araba hor kullanılmış çok hırpalanmış manasını çıkartmaz.
 

Geri
Yukarı