Rehber 1GB RAM ve HDD ile Windows 10 Kullanmak

Hocam Windows 10 1511 indirdiğiniz yerin linkini atabilir misin?
Google açsak bilgisayar Allah'a emanet .
Demiştim zaten bu konuyu o bilgisayardan açtığımı ama cidden pek mantıklı değil

Hocam mantıklı değilse Linux tabanlı bir şey mi indireyim ve Linux tabanlı önerirseniz hangisini önerirsiniz cevabınız içinde teşekkkürler.

Hocam mantıklı değilse Linux tabanlı bir şey mi indireyim ve Linux tabanlı önerirseniz hangisini önerirsiniz cevabınız içinde teşekkkürler.

Buna göz atabilirsiniz.
Benim için en kolay kullanımı (hayatımda kullandığım 2. dağıtım) ve en hızlı olanı; Linux Lite Easy to Use Free Linux Operating System
Openbox pencere yöneticisine veya Xfce masaüstü ortamına sahip çoğu dağıtım zaten hafif oluyor.

Biraz geç yanıtlıyorum ama teşekkürler hocam internet düzelsin en yakında zamanda deneyeceğim.

İyi misiniz arkadaşım? 1 GB RAM'e Windows 10 diyorsunuz. Sadece bilgisayar çalışır ki, tarayıcı bile açamazsın.

Başlığı iyi okuyun "1GB RAM ile Windows 10 kullanmak" 1GB RAM Windows 10 da tarayıcı açmak değil.

İyi misiniz arkadaşım? 1 GB RAM'e Windows 10 diyorsunuz. Sadece bilgisayar çalışır ki, tarayıcı bile açamazsın.
Yanlış bilgilendirme, bu konu Windows 10 yüklü 1GB RAM'li antika laptopumla açılmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…