1ms 144 HZ monitör tavsiyesi

GörkemVarolKAP

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 3600 - Sapphire RX 6700 10gb - 2x8 3200 MHz corsair RGB - 650w 80plus PSU - MSİ mag Forge 100R - Asus b450- plus II - 1Tb M.2 SSD - Noctua NH-U12S Kule tipi soğutucu
Öncelikle merhaba şu anki monitörümü beğensem de (HP 27ES) Ms'i yüksek ve Hz'i düşük olduğu için oyunlarda hissedemiyorum bu yüzden yenilemeyi düşünüyorum. Birkaç yerde bakındıktan sonra MSI Optix MAG 241 cv modelini gördüm araştırdım forumda deneyenlerden olumlu sonuç almadıklarını gördüm ve öncesinde baktığım ama o markalara güvensem de çok güvenmediğim için bakmadığım iki model AOC 24G2U ve ViewSonic XG2405. Bu tavsiye edilen modellere baktım ve ViewSonic modelinin hem G-Sync hem de FreeSync olduğu için bir tık daha cazip geldi ama fiyat farkı da var. Bildiğiniz kullandığınız güzel bir monitör tavsiyeniz var ise sevinirim. (1ms 144Hz olmasını istiyorum)

Cuma günü saat 22:00 incehesap.com'da çok ekonomik fiyata monitörler oluyor acelen yoksa 1 hafta sabret 144hz 1ms freesync bulabilirsin. 24 inç fiyatına 27 inç kapabilirsin.
yinede acelem var diyorsan alttaki linkteki ürünü öneririm. ben bunu kullanıyorum ayrıca içinden display port kabloda çıkıyor ayrıyetten para vermene gerek yok. Msi monitör alacaksan model numarası v ile bitenlere dikkat etmelisin onların içinde display kablosu çıkmıyor.

MSI Optix MAG241C 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Full HD Fiyatı

ViewSonic XG2405 bu üründe G-Sync olduğuna emin misiniz?
Click
vatandan bakmıştım bir yanlışlık olmuş sanırım oradan görünce var zannettim
Cuma günü saat 22:00 incehesap.com'da çok ekonomik fiyata monitörler oluyor acelen yoksa 1 hafta sabret 144hz 1ms freesync bulabilirsin. 24 inç fiyatına 27 inç kapabilirsin.
yinede acelem var diyorsan alttaki linkteki ürünü öneririm. ben bunu kullanıyorum ayrıca içinden display port kabloda çıkıyor ayrıyetten para vermene gerek yok. Msi monitör alacaksan model numarası v ile bitenlere dikkat etmelisin onların içinde display kablosu çıkmıyor.

MSI Optix MAG241C 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Full HD Fiyatı
biliyorum fakat duyduğum şeylerden mag monitörlerden korkar oldum bu söylediğim 2 model iyi gibi geldi gözüme fiyatları da bir tık iyi gibi ve acelem yok dediğiniz gibi bakıcam cuma günü bilmiyordum öyle bir indirim teşekkür ederim
Ve ek olarak bir şey sormak istiyorum genel olarak model kodlamalarında özellikler yazar viewsonic xg2405 yazan 05 tepki süresini belli etmiyor mu 1 ms gözüküyor. Peki 05 ne ?

Son düzenleme:
Bu bahsettiğin IPS lerin hepsi MPRT gecikme süresiyle servis ediliyor. Şuan kullandığın monitörde yüksek dediğin gecikme süresi GtG türündendir muhtemelen, o XG2405 te 05Ms muhtemelen GtG gecikme süresidir aklında bulunsun. 144Hz monitör için 4Ms civarı GtG yeterlidir, altı her zaman daha iyi olsa da kötü değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00