1MS 144HZ Monitör Önerisi

Arkadaşlar 2. bir monitör almaya daha karar verdim. 144HZ olmasını istiyorum. Amazondan almayı düşünüyorum ve 320 dolar bütçem var. Aklımda BenQ XL2411Z var fakat ekran kartıma uyumlu mu bilmiyorum. Ekran kartım Sapphire'nin Nitro Dual-X 4GB R9 380 modeli. Galiba ekran kartımda DVI-DL yok ve bu yüzden galiba monitörü alırsam 144HZ kullanamayacağım. Beni aydınlatırsanız sevinirim kafam çok karışık.
Not : Ağırlıklı olarak FPS oyunları oynarım. En çok CS:GO.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle şunu söyleyeyim. Bazı kişiler 144Hz'in orta seviye ekran kartlarında mantıksız olduğunu düşünüyorlar. Bu 144Hz teknolojisi çok yeni bir şey değil. Adamlar CS 1.6 turnuvalarında kullanıyorlardı. Ayrıca şunu söyleyeyim Spawn ve HeatoN BenQ ile birlikte partnerlik yaparak tavsiyelerine göre prototip olan XL2411Z'yi ürettiler. Yani BenQ'nun geri bildirim alınarak üretilen ilk monitörüdür XL2411Z. Ayrıca ekran kartınızda da Dual link DVI var. Bence bu monitör yerine VG248QE alın. Hem kampanyası var.

Arkadaşlar 2. bir monitör almaya daha karar verdim. 144HZ olmasını istiyorum. Amazondan almayı düşünüyorum ve 320 dolar bütçem var. Aklımda BenQ XL2411Z var fakat ekran kartıma uyumlu mu bilmiyorum. Ekran kartım Sapphire'nin Nitro Dual-X 4GB R9 380 modeli. Galiba ekran kartımda DVI-DL yok ve bu yüzden galiba monitörü alırsam 144HZ kullanamayacağım. Beni aydınlatırsanız sevinirim kafam çok karışık.
Not : Ağırlıklı olarak FPS oyunları oynarım. En çok CS:GO.
Bende Asus VG248QE almanızı tavsiye ederim.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende Asus VG248QE almanızı tavsiye ederim.

Hocam aldım ben şu anda cihazı. Çok kısa bir kullanım sürecime dayanarak söylüyorum. Resmen 144Hz şart. Masaüstünde, Web'de gezinirken bile fark ediyorsunuz.

Bende aldım fakat kullanma fırsatım olmadı daha, kasayı topladığım zaman inşallah kullanabilecem. Oyunlarda verdiği performanstan memnun musunuz acaba sniper oynarken özellikle. [emoji23]

Bende aldım fakat kullanma fırsatım olmadı daha, kasayı topladığım zaman inşallah kullanabilecem. Oyunlarda verdiği performanstan memnun musunuz acaba sniper oynarken özellikle. [emoji23]

Hocam daha o kadar yeni ki CS:GO'da test etme vaktim bile olmadı. Yalnız şunu diyeyim. Fabrikadan geldiği oyun modu çok dengesiz.

Anlamadım hocam biraz daha açar mısınız nasıl yani fabrikadan geldiği.

Hocam sniper oynayamadım ben :D Çok zor geldi. Çoğunlukla AK47 ile one tap atarak oynadım. Çok kolay. Sanki karşımda botlar var :D

730_screenshots_20160617192413_1.jpg

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı