1TB 2.5" HDD önerisi

Söylemeyi unuttum kullandığım modelin desteklediği kalınlık 7mm, 7200RPM'ler daha kalın olduğu için kapağa sığmaz :(.

Bütçe sınırsız fakat 600 lirayı geçmesini istemem. Çünkü o zaman SSD almak daha mantıklı oluyor.
Yerinizde olsam 1 TB Sata3 SSD alırdım. Bu devirde bilgisayar parçası almak altın almaktan farksız alın yıllar boyu kullanın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Söylemeyi unuttum kullandığım modelin desteklediği kalınlık 7mm, 7200RPM'ler daha kalın olduğu için kapağa sığmaz :(.
Hocam 480GB bir SSD'ye ne dersiniz ama 1TB ihtiyacınız varsa attığınız olur. 5400RPM harddiske kurulan bir oyunun açılması gerçekten uzun sürer.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 480GB bir SSD'ye ne dersiniz ama 1TB ihtiyacınız varsa attığınız olur. 5400RPM harddiske kurulan bir oyunun açılması gerçekten uzun sürer.
Evde bir adet taşınabilir HDD var. Acaba onu mu kullansam diye de düşünmüyor değilim çünkü muhtemelen videoları onun içine de atabilirim. Ama korkum şu yönde, o taşınabilirde bir sürü önemli dosya var. Çok da ellemek istemiyorum yani.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı