Çözüldü 1TB SSD'de 389 GB kullanılabillir alan gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

W4rlock

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı:ASUS TUF RTX 4080 16GB OC

İŞLEMCİ:AMD RYZEN 7 7700X

RAM: 32GB (2x16)

ANAKART:ASUS PRIME X670E-PRO WI-FI soket AM5 6400MHz DDR5

SSD:MSI 1TB SPATIUM M390 NVMe M.2 SSD

GÜÇ KAYNAĞI:FSP Hydro PTM PRO HPT2-1200M 1200W 80+ platinium 120mm
SSD veya HDD modeli
MSI 1TB SPATIUM M390 NVMe M.2 SSD
MSI 1TB Spatium M390 NVMe M.2 SSD sahibiyim ve bilgisayarı topladığım andan beridir 389 GB alanla kullandım, bu konularda bilgim olmadığından pek sorgulamadım ama disk yönetimini karıştırdığımda yeni birim kısmında 540 GB'dan bahsediliyor. İnternetten araştırdım, yeni birim kısmını biçimlendirdim ancak bir şey değişmedi bunu çözmenin yolu var mıdır?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-01-03 020849.png
    Ekran görüntüsü 2024-01-03 020849.png
    530,9 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
Çözüm
İki part olarak kullanmak istersen 540'lık yeni birime sağ tıklayıp harf atayabilirsin.
MSI 1TB Spatium M390 NVMe M.2 SSD sahibiyim ve bilgisayarı topladığım andan beridir 389 GB alanla kullandım, bu konularda bilgim olmadığından pek sorgulamadım ama disk yönetimini karıştırdığımda yeni birim kısmında 540 GB'dan bahsediliyor. İnternetten araştırdım, yeni birim kısmını biçimlendirdim ancak bir şey değişmedi bunu çözmenin yolu var mıdır?

Yeni birim kısmını biçimlendir değil birimi sil olarak yapmanız gerek. Sonra diğer kısma gelip birimi genişlet kısmına tıklamanız gerekli. Sonra ileri ileri diyerek genişletebilirsiniz.

Yeni birim kısmını biçimlendir değil birimi sil olarak yapmanız gerek. Sonra diğer kısma gelip birimi genişlet kısmına tıklamanız gerekli. Sonra ileri ileri diyerek genişletebilirsiniz.

Yine olmadı hocam maalesef.

İki part olarak kullanmak istersen 540'lık yeni birime sağ tıklayıp harf atayabilirsin.

Heh bu işe yaradı D harfini atayarak işe yaradı sağ olun hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı