1TB taşınabilir Toshiba HDD'den veri nasıl kurtarılır?

bıdısefe2

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop: Hp Victus 16

RTX 4070 M 8gb
2x8 5600 mhz
512 gb ssd
R7 7840HS
Windows 11 home

Telefon: S25+
Meslek
Öğrenci
SSD veya HDD modeli
Toshiba
Aygıt Yöneticisi görüyor fakat normal olarak gözükmüyor. Işık falan da yanıyor. İçinde önemli dosyalar var. Nasıl kurtarabilirim?

Hocam disk bölümleriniz görülüyor ama dosya sitemi görünmüyor. Sanki bölümleme yapılmış ama hiç formatlanmamış gibi.

Normalde burada olduğu gibi yazması lazım. Sizin disk başka bir formata sahip olabilir mi? Örneğin Linux vb işletim sistemlerinde kullanılan?

Eki Görüntüle 2388842

Eğer "önceden aynı şekilde ben buna erişebiliyordum, yeni başladı bu hata" diyorsanız, partisyon tablosu ya da MBR de yazılımsal bir hata olmuş olabilir, bu durumda da ben size ancak veri kurtarma yazılımlarına bakmanızı tavsiye edebilirim.

Ancak yıllardır hiç ihtiyaç duymadığım için hangi yazılım iyidir, onu tam söyleyemeyeceğim. Geçmişte Recuva ile sonuç almışlığım var. Ek olarak Disk Genius diye bir program kullanıyorum başka işler için ama bölüm kurtarma gibi özellikleri de var.

Kolay gelsin.
hocam veri kurtarma programları riskli olur mu

hocam veri kurtarma programları riskli olur mu

Risksiz olur diyemem hocam, hele ki tecrübeniz yoksa ve jargona tam hakim değilseniz risk daha da büyük olur.

Eğer verileriniz gerçekten çok önemli ise bu işi profesyonel olarak yapan firmalar var, güvenilirliği konusunda tavsiye alarak bunlardan birini tercih etmeniz çok daha sağlıklı olacaktır.

Ücretleri genelde oldukça yüksektir, dolayısı ile sizin verebileceğiniz bir karar ancak. "Ne kadar param var, verim ne kadar değerli?" sorularını sadece siz cevaplayabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı