1v1'lerde dayak yemekten kurtulma rehberi

Ekleme buruna yumruk her zaman sersemletir. Denendi onaylandı. Kafa atmayın bence. Yere düşerse art arda burnuna vurur iseniz suikast girişiminden hapise girebilirsiniz 😀.
 
Bazen yere düşen adamın kalkmaması için üstüne bastırıyorlar ve adam nefessiz kalıyor. O yüzden ciğerleri açıkta kalacak şekilde yana çevirmek önemli.

Hahaha atan arkadaşlar, bunun neresi komik anlamış değilim. Hiç kimse kavga da olsa birine kalıcı zarar vermek istemez herhalde?
Hocam ben bunu sadece müdafaa için yazdım komik olsun diye yazmadım inanın.
 
Hocam ben kindar bir insanım bana vurursa ben yanına bırakmam karakterim de böyle şekillendi
düşüncenize saygı duyarım.
Tabii bir şey diyemem fakat unutma ki dünyadaki en iyi dövüş sporları ve bu sporlar ile ilgilenen insanlar bile kavgadan uzak durmayı öğretir ilk önce. Zaten dövüş sporlarının amacı kavga değil, kendini savunmaktır. Zaten kendini savunursan karşındaki de etkisiz kalır. Sana kollarını aç ve sana vursun demiyorum zaten. Kendini savun ve karşındakini etkisiz bırak. Bunu yaparken kafa göz kır anlamına getirmiyorum lafı.
 
Düşünülmesi gerekiyor işte. Düşünmezseniz ileride pişman olabilirsiniz.
İnşallah pişman olacak duruma düşmeyiz. Ama genel olarak kavganın adrenalini yüksek olduğu için böyle şeylerin dikkate alındığını düşünmüyorum. Şahsen dayak yediğim kavgalarda karşımdaki hiç uygun yerlere vurmamıştı.
 

Geri
Yukarı