1x4 GB vs 2x4 GB RAM

Diğer bileşenlerin ve sisteminizin de önemi olmakla birlikte gözle görülür bir fark yaşarsınız. Oyundan oyuna değişir fakat en az 10-20 FPS artacaktır. Gündelik kullanım için de gözle görülür fark yaratır.

Artık Chrome gibi bir ram canavarı vb. bir çok ram canavarı var iken eklenmeli diye düşünüyorum günümüz artık minimum 8GB seviyesinde. Oyunlarda sıkışmaları engelleyecektir.
Doğru,GTA 5'te anlık droplar olabiliyor ve herhangi bir oyundan çıktıktan sonra 20 saniye boyunca beklemem gerekiyor bunlar geçerse benim için çok iyi olur.

Aynı model RAM alırsanız dual olarak çalışacak, bellek miktarı artacak ve etkisini net göreceksiniz hocam.
Çok güzel etkisi olur.
Konu dışı ama neredeyse aynı sisteme sahibiz nedense sevindim. Intel işlemcili sistemi olanlara sarılasım geliyor forumda az ve özüz :D

Doğru, GTA 5'te anlık droplar olabiliyor ve herhangi bir oyundan çıktıktan sonra 20 saniye boyunca beklemem gerekiyor bunlar geçerse benim için çok iyi olur.

Drop girmesi, işlemci gücü yetersizliği, yüksek sıcaklık veya VRAM dolduğu için olabilir.

Aynı model RAM alırsanız Dual olarak çalışacak, bellek miktarı artacak ve etkisini net göreceksiniz hocam.

Konu dışı ama neredeyse aynı sisteme sahibiz nedense sevindim. Intel işlemcili sistemi olanlara sarılasım geliyor forumda az ve özüz :D

Hocam AMD FX 8350 işlemcim vardı. O kadar pişman oldumki aldığıma yemin ettim AMD almayacağım diye. Ryzen'ler iyi ama yemin yemindir. Ama şuanki sistemimden çok da memnunum Intel candır diyebilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı