Doğru,GTA 5'te anlık droplar olabiliyor ve herhangi bir oyundan çıktıktan sonra 20 saniye boyunca beklemem gerekiyor bunlar geçerse benim için çok iyi olur.Artık Chrome gibi bir ram canavarı vb. bir çok ram canavarı var iken eklenmeli diye düşünüyorum günümüz artık minimum 8GB seviyesinde. Oyunlarda sıkışmaları engelleyecektir.
Konu dışı ama neredeyse aynı sisteme sahibiz nedense sevindim. Intel işlemcili sistemi olanlara sarılasım geliyor forumda az ve özüzÇok güzel etkisi olur.
Doğru, GTA 5'te anlık droplar olabiliyor ve herhangi bir oyundan çıktıktan sonra 20 saniye boyunca beklemem gerekiyor bunlar geçerse benim için çok iyi olur.
Aynı model RAM alırsanız Dual olarak çalışacak, bellek miktarı artacak ve etkisini net göreceksiniz hocam.
Konu dışı ama neredeyse aynı sisteme sahibiz nedense sevindim. Intel işlemcili sistemi olanlara sarılasım geliyor forumda az ve özüz![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.