2.0 tempra 8V performansı düşük gibi geliyor

zıbab ivjj

Hectopat
Daha fazla  
Aracım 1995 model tempra 2.0 IE SW. Birçok forumda 110 beygir olarak gözüküyor. Ancak araç performansı çok düşük geliyor. Daha bugün en basit örnek olarak ışıklarda 0-100 yapayım dedim. 20 saniyelere yakın bir zaman sürdü. Bu kadar uzun sürmesinin normal olduğunu düşünmyorum. Benzinde performansı daha iyi evet ancak benzin olmadığı için benzinde deneyemedim. Ancak LPG'de de bu kadar uzun süre sürmesi hiç normal gelmedi. Sizce de anormallik yok mu? Varsa ne gibi performans arttırma yöntemleri sunabilirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
30 yıllık kim bilir kaç km lpgli bir araba. Performansı iyice ölmüştür yılların getirdiği yıpranma ile. Gayet doğal. Sorunsuz gidiyorsa ne güzel işte peformans aramaya, sıkıştırmaya gerek yok.

30 yıllık kim bilir kaç km LPG'li bir araba. Performansı iyice ölmüştür yılların getirdiği yıpranma ile. Gayet doğal. Sorunsuz gidiyorsa ne güzel işte peformans aramaya, sıkıştırmaya gerek yok.

Motor rektifiye olalı 5 6 ay oluyor hocam aslında. Aracı aldığımız zamanlar çok çok iyiydi performans ancak rektifiye sonrası bana mı öyle geldi bilmiyorum ama sanki bir performans düşüşü oldu. Ama dediğiniz gibi 30 yıllık araç baktığında.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı