2.000-2.500 TL klavye önerisi

Bütçe
2000-2500
Evette üstte gözükmüyor ya ondan hocam sağ olun bakayım bir.

Yani çok bir sorun yaratmaz diye düşünüyorum ya türkçe olmaması oyun için alacağım pek farketmiyor bana

Turkce kullanilabiliyor zaten hocam, ezbere biliyorsaniz sorun yasamazsiniz. Harflerde goz hizasindan cok daha rahat sekilde gorunuyor. Butcedeki en iyi klavye kesinlikle.

20250819_194703.jpg

Arkadaşlar merhaba, uzun süredir klavye arayışındayım bayağı bir araştırdım Aula F87 Pro bayağı hoşuma gitti ama o fiyata değer mi bilemedim. Bir de ek olarak setup kuruyorum bütçe konusu sıkıntı benim için sizce 2.5k o klavyeye verilir mi yoksa daha iyi modeller var mıdır? 75'lik bir şey istiyorum ya da F87 gibi olabilir 60 falan nefret ederim. Üzer mi bu klavye alınır mı? Fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim.
Manyetik mi mekanik mi karar verdin mi ?

Hocam ben okudum da şimdi ama bu Parolapara tam olarak nedir onu anlayamadım.

Klavyenin parasını öderken İyzico ile öde seçeneğinin olması gerekiyor. Önce İyzico ve Parolapara'da hesap açıyorsunuz. Parolapara üzerinden sanal kart oluşturup alışveriş tutarı kadar parayı buraya atıyorsunuz. İyzico'ya girip ilk alısverişe özel cashback kampanyasına katıl diyorsunuz. Kampanyaya katıl demezseniz boşa gider hakkınız. Ödeme ekranında İyzico'yu seçip oraya kart olarak Parolapara sanal kartınızı girerseniz toplam 600 TL cashback alıyorsunuz. Parolapara ise Merkez Bankası onaylı bir finans kuruluşu, güvenilirdir.

Klavyenin parasını öderken İyzico ile öde seçeneğinin olması gerekiyor. Önce İyzico ve Parolapara'da hesap açıyorsunuz. Parolapara üzerinden sanal kart oluşturup alışveriş tutarı kadar parayı buraya atıyorsunuz. İyzico'ya girip ilk alısverişe özel cashback kampanyasına katıl diyorsunuz. Kampanyaya katıl demezseniz boşa gider hakkınız. Ödeme ekranında İyzico'yu seçip oraya kart olarak Parolapara sanal kartınızı girerseniz toplam 600 TL cashback alıyorsunuz. Parolapara ise merkez bankası onaylı bir finans kuruluşu, güvenilirdir.

Eyvallah hocam birkaç gün sonra sipariş edeyim.

Klavyenin parasını öderken İyzico ile öde seçeneğinin olması gerekiyor. Önce İyzico ve Parolapara'da hesap açıyorsunuz. Parolapara üzerinden sanal kart oluşturup alışveriş tutarı kadar parayı buraya atıyorsunuz. İyzico'ya girip ilk alısverişe özel cashback kampanyasına katıl diyorsunuz. Kampanyaya katıl demezseniz boşa gider hakkınız. Ödeme ekranında İyzico'yu seçip oraya kart olarak Parolapara sanal kartınızı girerseniz toplam 600 TL cashback alıyorsunuz. Parolapara ise merkez bankası onaylı bir finans kuruluşu, güvenilirdir.

Klavye olarak MCHOSE G75 Pro ve mouse olarak ogm V2 Pro almaya karar verdim de bunları ayri ayri yaparak cashback almam mumkun mu yoksa ikisini birlikte mi alayim?

Klavye olarak MCHOSE G75 Pro ve mouse olarak ogm V2 Pro almaya karar verdim de bunları ayri ayri yaparak cashback almam mumkun mu yoksa ikisini birlikte mi alayim?

İlk alışverişe özel cashbackler sanırım ama tam bilmiyorum. Yani 2 alışveriş yaparsanız ikincisinde olmuyor galiba fakat tam bilgim yok.

Klavyenin parasını öderken İyzico ile öde seçeneğinin olması gerekiyor. Önce İyzico ve Parolapara'da hesap açıyorsunuz. Parolapara üzerinden sanal kart oluşturup alışveriş tutarı kadar parayı buraya atıyorsunuz. İyzico'ya girip ilk alısverişe özel cashback kampanyasına katıl diyorsunuz. Kampanyaya katıl demezseniz boşa gider hakkınız. Ödeme ekranında İyzico'yu seçip oraya kart olarak Parolapara sanal kartınızı girerseniz toplam 600 TL cashback alıyorsunuz. Parolapara ise Merkez Bankası onaylı bir finans kuruluşu, güvenilirdir.
Birde bu cashbackdan gelen parayı nerelerde harcayabiliyoruz hocam trendyolda falan geçerli mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı