Modüler olarak iyi. Modüler olmasına gerek yoksa en iyi tercih: High Power ELITE Series 850W 80+ Bronze Slim Kablolu ATX Güç Kaynağı (HP1-N850BR-E12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik![]()
Sharkoon SS-COOLZERO-750 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sharkoon SS-COOLZERO-750 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Sharkoon SS-COOLZERO-750 750 W Power Supply özelliklerini incele, 1.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
O fiyata çıkabiliyorsanız 650w yerine bunu tercih edin bence.
Ben de daha ucuz diye modüler olmayan High Power 750w'lık bir psu aldım. Ama kasanın içine koyunca gördüm modüler olmasının önemini. Şu an ki aklım olsa kesinlikle modüler seçerim.Modüler olarak iyi. Modüler olmasına gerek yoksa en iyi tercih: High Power ELITE Series 850W 80+ Bronze Slim Kablolu ATX Güç Kaynağı (HP1-N850BR-E12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Modüler olarak iyi. Modüler olmasına gerek yoksa en iyi tercih: High Power ELITE Series 850W 80+ Bronze Slim Kablolu ATX Güç Kaynağı (HP1-N850BR-E12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
6 koruması var tamamen Japon kapasitörlü. Kendim de 750W olanını kullanıyorum çok sessiz ve kaliteli tavsiye ederim.![]()
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.