2.000 TL altında modem tavsiyesi

Bütçe
<2000 TL

snmzsnmz

Hectopat
Yer
Muğla/Milas
Daha fazla  
İyi Sosyaller, benim baş ağrısı Türk Telekom'dan kalma TP-Link VN020-G2U modemim var ve değiştirme vakti geldi. Bana 2000 TL altı başkası bağlanınca beni etkilemeyecek, CS2 oynarken durduk yere ping ve packet loss sıçramaları yaşatmayacak bir modem lazım. 2000 TL üstüne kesinlikle çıkamam.
Aklımda Keneetic Omni DSL var ama bu bütçede Wi-Fi 5 varken Wi-Fi 4 kafamı kurcaladı ve diğer modemlerde çok olumsuz yorum gördüm, Mercusys ME30 menzil genişletici kullanıyorum herhalde problem yaşamam.

İyi sosyaller, benim baş ağrısı Türk Telekom'dan kalma TP-Link VN020-G2U modemim var ve değiştirme vakti geldi. Bana 2000 TL altı başkası bağlanınca beni etkilemeyecek, CS2 oynarken durduk yere ping ve packet loss sıçramaları yaşatmayacak bir modem lazım. 2000 TL üstüne kesinlikle çıkamam.
Aklımda keneetic omni DSL var ama bu bütçede Wi-Fi 5 varken Wi-Fi 4 kafamı kurcaladı ve diğer modemlerde çok olumsuz yorum gördüm, Mercusys ME30 menzil genişletici kullanıyorum herhalde problem yaşamam.

Elindeki modemin yanına Xiaomi AX3000t alıp OpenWrt kurup SQM ile kullanırsan böyle sorunlar yaşamazsın.

Modemin sadece sen bağlıyken kablolu bağlantı da sorun yaratıyor mu?
Evet, kablolu kablosuz farketmez sorun oluşturuyor. Modemi dinlendirip (10dk söküp takma) bir iki CS2 maçı sonrası 45 olan pingim 65 sabit kalıyor ve çok sık sıçramalar yaşıyorum (1000+) oynanamaz hale geliyor. Altyapı sıkıntılı olsa komşu da sıkıntı yaşardı.

Evet, kablolu kablosuz farketmez sorun oluşturuyor. Modemi dinlendirip (10dk söküp takma) bir iki CS2 maçı sonrası 45 olan pingim 65 sabit kalıyor ve çok sık sıçramalar yaşıyorum (1000+) oynanamaz hale geliyor. Altyapı sıkıntılı olsa komşu da sıkıntı yaşardı.
2.el temiz Vodafone siyeh renk HG658C V2 al yanına da Xiaomi AX3000T al öyle kullan modemde triductor vspm310 chipseti mevcut ping ve altyapı hızı olarak çok stabil bir hat bağlantısı sağlıyor modemin 2.eli 300 tl civarında satılıyor param güvende ile alabilirsin bu cihazın görevi bir internet kablosu gibi sadece routera interneti vermek olacak bütün işini routerda göreceksin.

2.el temiz Vodafone siyeh renk HG658C V2 al yanına da Xiaomi AX3000T al öyle kullan modemde triductor vspm310 chipseti mevcut ping ve altyapı hızı olarak çok stabil bir hat bağlantısı sağlıyor modemin 2.eli 300 tl civarında satılıyor param güvende ile alabilirsin bu cihazın görevi bir internet kablosu gibi sadece routera interneti vermek olacak bütün işini routerda göreceksin.
2. ele hiç bulaşmadan şunu alıp sizin söylediğiniz gibi Xiaomi AX3000T ile kullansam? Modelde bir tek "C" eksik farkları nedir?

2. ele hiç bulaşmadan şunu alıp sizin söylediğiniz gibi Xiaomi AX3000T ile kullansam? Modelde bir tek "C" eksik farkları nedir?
C modelde köprü modu ayarlar menüsünde mevcut ama bu beyazlarda yok o yüzden elle ayar yapman gerekiyor bu da seni uğraştırır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı