Bilmiyorum ama öğrenirim. Yayın için gerekli galiba bu oc işlemi ?Fiyat farkı var sadece performansları arasında fark yok. Eğer OC yapmayı biliyorsanız R5 3600 daha performanslı.
Kararımı verdim bu arada çok teşekkür ediyorum2060 alın. İsterseniz yayınlarda RTX teknolojisinden de faydalanırsınız.
Vallahi hocam dediğim gibi drop yemeden ve düşük FPS almadan bir yayın açmak istiyorum. İşlemci R5 3600'de okey gibiyiz ama ekran kartı konusunda kafamı çok karıştırınız yahu.
OC yapmak işlemciye fazladan güç vererek performansı arttırmak demek. Gerekli değil ve ayrıca bilinçsiz yapılırsa zararlı.Bilmiyorum ama öğrenirim. Yayın için gerekli galiba bu oc işlemi ?
Birincisi herşey çok güzel olsun istiyorum. İkincisi çok fazla hediye ürün geldi mesela 7.1 kulaklık , gaming mekanik klavye ve mause. Ek olarak belirttiğim kasa ve güç kaynağı. Benim almam gereken şeyler anakart işlemci ekran kartı ve sıvı soğutma demek istediğimi anladınız mı bilmiyorumBir şey sorabilir miyim neden kendin topluyorsun daha ucuza hazır kasa alabilirdin. Şu an İncehesap'tan sistem alana 500TL'lik kulaklık veriyorlar.
O iş tamamBen görmemişim yayın olayını. Yayın varsa işin içinde AMD'ye bulaşma. Yani erkan kartından yayın yapacaksan AMD'yi geç. Zaten az önce arkadaşlara bu ay içinde sorun yaşayan birini gösterin bir daha AMD önermiycem demiştim sözümde de durucam AMD almayın hocam.
Birincisi her şey çok güzel olsun istiyorum. İkincisi çok fazla hediye ürün geldi mesela 7.1 kulaklık, Gaming mekanik klavye ve mouse. Ek olarak belirttiğim kasa ve güç kaynağı. Benim almam gereken şeyler anakart işlemci ekran kartı ve sıvı soğutma demek istediğimi anladınız mı bilmiyorum.
Sistem topladıktan sonra o konuyla alakalı yardım isterim o zamanOC yapmak işlemciye fazladan güç vererek performansı arttırmak demek. Gerekli değil ve ayrıca bilinçsiz yapılırsa zararlı.
Eğer R5 3600 Alacaksanız iyidir.Sistem topladıktan sonra o konuyla alakalı yardım isterim o zamanpeki sıvı soğutma olarak bir öneri ? Bide arkadaş b550 anakart önermiş o iyi mi
İşlemciyi neden bilmiyorum ama ryzen 5 3600 alcam hocam yaZ490 bir anakart ve 10400F işlemci de alabilirsiniz. Üzmez. AMD'de alabilirsiniz o da üzmez.
Valla Furkan kardeşim yaşını bilmiyorum kardeşim diyorum kusura bakma ama çok yardımcı oldunuz Allah razı olsunEğer R5 3600 Alacaksanız iyidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.