2.000 TL CPU ve 3.000 TL GPU önerisi

Bir şey sorabilir miyim neden kendin topluyorsun daha ucuza hazır kasa alabilirdin. Şu an İncehesap'tan sistem alana 500TL'lik kulaklık veriyorlar.

Fiyat farkı var sadece performansları arasında fark yok. Eğer OC yapmayı biliyorsanız R5 3600 daha performanslı.
Bilmiyorum ama öğrenirim. Yayın için gerekli galiba bu oc işlemi ?
2060 alın. İsterseniz yayınlarda RTX teknolojisinden de faydalanırsınız.
Kararımı verdim bu arada çok teşekkür ediyorum 👍😊

Vallahi hocam dediğim gibi drop yemeden ve düşük FPS almadan bir yayın açmak istiyorum. İşlemci R5 3600'de okey gibiyiz ama ekran kartı konusunda kafamı çok karıştırınız yahu.

Ben görmemişim yayın olayını. Yayın varsa işin içinde AMD'ye bulaşma. Yani erkan kartından yayın yapacaksan AMD'yi geç. Zaten az önce arkadaşlara bu ay içinde sorun yaşayan birini gösterin bir daha AMD önermiycem demiştim sözümde de durucam AMD almayın hocam 😃.

Bir şey sorabilir miyim neden kendin topluyorsun daha ucuza hazır kasa alabilirdin. Şu an İncehesap'tan sistem alana 500TL'lik kulaklık veriyorlar.
Birincisi herşey çok güzel olsun istiyorum. İkincisi çok fazla hediye ürün geldi mesela 7.1 kulaklık , gaming mekanik klavye ve mause. Ek olarak belirttiğim kasa ve güç kaynağı. Benim almam gereken şeyler anakart işlemci ekran kartı ve sıvı soğutma demek istediğimi anladınız mı bilmiyorum
Ben görmemişim yayın olayını. Yayın varsa işin içinde AMD'ye bulaşma. Yani erkan kartından yayın yapacaksan AMD'yi geç. Zaten az önce arkadaşlara bu ay içinde sorun yaşayan birini gösterin bir daha AMD önermiycem demiştim sözümde de durucam AMD almayın hocam 😃.
O iş tamam 😂👍

Z490 bir anakart ve 10400F işlemci de alabilirsiniz. Üzmez. AMD'de alabilirsiniz o da üzmez.
İşlemciyi neden bilmiyorum ama ryzen 5 3600 alcam hocam ya 😂
Eğer R5 3600 Alacaksanız iyidir.
Valla Furkan kardeşim yaşını bilmiyorum kardeşim diyorum kusura bakma ama çok yardımcı oldunuz Allah razı olsun 😊

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı