Vallahi hocam dediğim gibi drop yemeden ve düşük FPS almadan bir yayın açmak istiyorum. İşlemci R5 3600'de okey gibiyiz ama ekran kartı konusunda kafamı çok karıştırınız yahu.
Ben görmemişim yayın olayını. Yayın varsa işin içinde AMD'ye bulaşma. Yani erkan kartından yayın yapacaksan AMD'yi geç. Zaten az önce arkadaşlara bu ay içinde sorun yaşayan birini gösterin bir daha AMD önermiycem demiştim sözümde de durucam AMD almayın hocam .
Birincisi herşey çok güzel olsun istiyorum. İkincisi çok fazla hediye ürün geldi mesela 7.1 kulaklık , gaming mekanik klavye ve mause. Ek olarak belirttiğim kasa ve güç kaynağı. Benim almam gereken şeyler anakart işlemci ekran kartı ve sıvı soğutma demek istediğimi anladınız mı bilmiyorum
Ben görmemişim yayın olayını. Yayın varsa işin içinde AMD'ye bulaşma. Yani erkan kartından yayın yapacaksan AMD'yi geç. Zaten az önce arkadaşlara bu ay içinde sorun yaşayan birini gösterin bir daha AMD önermiycem demiştim sözümde de durucam AMD almayın hocam .
Birincisi her şey çok güzel olsun istiyorum. İkincisi çok fazla hediye ürün geldi mesela 7.1 kulaklık, Gaming mekanik klavye ve mouse. Ek olarak belirttiğim kasa ve güç kaynağı. Benim almam gereken şeyler anakart işlemci ekran kartı ve sıvı soğutma demek istediğimi anladınız mı bilmiyorum.