2.000 TL CPU ve 3.000 TL GPU önerisi

Hiçbir sıkıntısı yok NVIDIA fanboyları siyah ekran hatası verir falan yazmış. RX 5600 XT serinin en sorunusuz kartı sana attığım 3fanlı model fiyatına 2fanlı RTX 2060 almak çok saçma. Ayrıca benim attığım kart daha performanslı
Dostum yanlış bilgi verme. Arkadaşın 2 ay sonra kartım FPS vermiyor diye konu açmasını istemeyiz.

Hocam bu arada iyi soğutmalı bir 5600 XT'de alınabilir performanslar tıpatıp aynı. RTX kullanmayacaksanız iyi bir tercih olabilir.

Bu attığım kartı alabilir bu fiyata 2fanlı RTX 2060'lara bakmasına gerek yok bence.

Hiçbir sıkıntısı yok NVIDIA fanboyları siyah ekran hatası verir falan yazmış. RX 5600 XT serinin en sorunusuz kartı sana attığım 3fanlı model fiyatına 2fanlı RTX 2060 almak çok saçma. Ayrıca benim attığım kart daha performanslı. Ayrıca yeni gelen driverlar ile sorunların çoğu çözüldü.
Şuan beni çok kararsız bıraktınız. Söylediğiniz çok mantıklı geldi ama hangisini alsam kararsız kaldım 😔

Hocam lütfen 20.11.2 güncellemesi incelemelerine bir bakın. Bilip bilmeden konuşuyorsunuz 0 sorunlu bir driver. Kaliteli bir PSU ile sorun yaşayanı da görmedim bu arada RX 5600 XT ile. Bu yeni driverla da hiç sorun kalmadı.

Dostum sen NVIDIA almassan bu forumda daha çok uğraşırsın. Karar sana kalmış. RTX 2060 gibi bir kart varken AMD almak gereksiz.

Ben söyleyeceğimi söyledim.
Buyurun eğer arkadaşın dediği kartı alacaksanız bunları yaşayacaksınız diye bir şey yok ama yaşama ihtimaliniz var. Kumar oynamaya değmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı