2.000 TL CPU ve 3.000 TL GPU önerisi

Hocam lütfen 20.11.2 güncellemesi incelemelerine bir bakın. Bilip bilmeden konuşuyorsunuz 0 sorunlu bir driver. Kaliteli bir PSU ile sorun yaşayanı da görmedim bu arada RX 5600 XT ile. Bu yeni driverla da hiç sorun kalmadı.
Sonraki driver sorun çıkar. Her şeyi beklerim ben. Arkadaşı zorlamıyorum zaten. Sadece söylüyorum.
Ayrıca AMD size para mı ödüyor savunmanız için? Sorunlu işte.

Ben söyleyeceğimi söyledim.
Buyurun eğer arkadaşın dediği kartı alacaksanız bunları yaşayacaksınız diye bir şey yok ama yaşama ihtimaliniz var. Kumar oynamaya değmez.

3bin liraya aldığı RTX 2060 Ventus ile birkaç gün sonra ısınıyor diye konu açar arkadaş. RX 5600 XT'nin hiçbir problemi yok onlar mazide kaldı.

Sonraki driver sorun çıkar. Her şeyi beklerim ben. Arkadaşı zorlamıyorum zaten. Sadece söylüyorum.
Ayrıca AMD size para mı ödüyor savunmanız için? Sorunlu işte.

Hocam ezberlemişsiniz bazı sözleri her AMD lafı geçtiğinde kullanıyorsunuz.
Şu an kartlar gayet alınabilir ister bu fanboy arkadaşı dinlersiniz ister beni bu sizin bileceğiniz iş. Bu arada ucuza bulursanız DLSS için 2060'da seçilebilir ama 400 TL'den fazlasına değmez bence.

Şu an kartlar gayet alınabilir ister bu fanboy arkadaşı dinlersiniz ister beni bu sizin bileceğiniz iş. Bu arada ucuza bulursanız DLSS için 2060'da seçilebilir ama 400 TL'den fazlasına değmez bence.

Tamam ben NVIDIA fanboyuyum da siz AMD fanboyu değil misiniz? Ölümüne savunuyorsunuz.

Bana bu ay içinde açılan bir konu atın bir daha AMD önerirsem...

RTX teknolojisi için alacaksasakın almasın çünkü çok düşük FPS veriyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı