2.000 TL klavye önerisi

Bütçe
2bin tl

tsubasa.1

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, T60 %60klavye kullanıyorum yeni klavye almak istiyorum bütçem 2K bir miktar aşabilirim.
Önereceğiniz klavye %60 olursa daha iyi olur normalde olur internette MAD68 HE veya ajazz k820 gibi modeller ya da Attack Shark gibi markalarin iyi olduğunu gördum. Sizin oneriniz ne?

Merhaba, T60 %60klavye kullanıyorum yeni klavye almak istiyorum bütçem 2K bir miktar aşabilirim.
Önereceğiniz klavye %60 olursa daha iyi olur normalde olur internette MAD68 HE gibi modeller ya da Ajazz veya Attack Shark gibi markalarin iyi olduğunu gördum. Sizin oneriniz ne?

Ajazz yine fena değil de diğer iki markadan uzak durmanı öneririm maksimum bütçe nedir?

Önereceğiniz klavye %60 olursa daha iyi olur normalde olur internette MAD68 HE veya ajazz k820 gibi modeller ya da Attack Shark gibi markalarin iyi olduğunu gördum. Sizin oneriniz ne?

Önereceğiniz klavye %60 olursa daha iyi olur normalde olur internette MAD68 HE gibi modeller ya da Ajazz veya Attack Shark gibi markalarin iyi olduğunu gördum. Sizin oneriniz ne?
Manyetik olarak mad yerine fun60 tercih etmen daha iyi olur, tabi bütçen fazlaysa daha iyilerini de alabilirsin.

Bozulursa ne yapacak? Çöpe mi atsın değişik markaları alıp? Razer alırsa mis gibi garantiye yollar. Başı ağrımaz.

Az daha koy reis bunu al.

Koyamazsan bu da mükemmel.

O abidik gubidik markalar senin Razer'ın sattığı klavyelerin yarı fiyatına daha güzel ve daha kaliteli ürün sunabiliyorlar lütfen çıkın artık şu Razer Logitech kafasından.
Kanıtlar mısın? Neyi daha iyi? Sallıyorsun.

Bu Wraith sitesininde garantisi var yalnız hocam.
Varsa da bilinmedik bir site, kimseyle anlaşması yok. Kullanıcı hatası kardeşim der geri yollar size.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı