Alternatif önerileri olan var mıdır? Ayrıca forumda RX'lerin kronik black screen sorunu malum, genel olarak NVIDIA'larda veya linkteki 1650 modeli ekran kartında sıkça rastlanılan problemler var mıdır? Ürünü aldıktan sonra yine benzer sürpriz sorunlar ile karşılaşmamak adına bilmek isterim. Neredeyse hiç oyun oynamıyorum; render & mobil uygulama geliştirme gibi alanlar için bilgisayarı kullanıyorum. Dolayısı ile sistemim donmasın, devamlı stabil driver sürümleri aramakla vakit kaybetmeyeyim, kafam rahat olsun istiyorum. Bahsetmiş olduğum bütçeyle alabileceğim en iyi ve sıkıntısız olan marka/model öneriniz neyse fikrinize danışmak isterim.
Asus GTX 1650 SUPER Phoenix PH-GTX1650S-O4G 128 Bit GDDR5 4 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
4-5 gün önce RX580 kartımı siyah ekran problemleri yüzünden bilerek ve isteyerek ziyan ettim. Gittim media markt mağazasından ASUS TUF GTX 1650 D6 4GB (GDDR6) kart aldım. Fiyatı 2.200 civarı, kullanan biri olarak tavsiye ederim.
5500 xt kullanıyorum (stok sebebiyle mecburiyetten) ama herhangi bir yazılımsal problem görmedim şu ana kadar. Fiyatı 2000 civarındaydı ama bu ara 2300 lere çııktı Lakin ara ara düşüyor. Değerlendirebilirsin. 1650 Super performansıyla hemen hemen aynıdır. Açık konuşmak gerekirse 1650 super karta 3000 lira bu dönemde ben vermem
Konuda belirttiğim gibi, elimdeki RX'i çıkartma sebebim siyah ekran vb. sorunlar. Dolayısı ile tekrar o topa girmem, NVIDIA alır geçerim diye düşünüyorum (tabii NVIDIA'da da benzer sıkıntılar var mı bilmiyorum).
Asus GTX 1650 SUPER Phoenix PH-GTX1650S-O4G 128 Bit GDDR5 4 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Elbette 1650S çift fan, 1650 tek fanı tokatlayacaktır, bunda şüphe yok Çift fanlı 1650 super almaya bütçem yok. Dolayısı ile çift fanlı normal 1650 seçeneklerim arasında öncelikli duruyor.