30 dolar altındakilerin stoğu bitmiş çoğunun 30 dolar üstü gümrükten geçmiyor zaten. O yüzden alcak birşey kalmamış çok da.Epomakerda bahar indirimleri vardı oraya bakabilirsiniz.Elektronik: Epomaker sonbahar indirimleri!
Şu anda hala devam eden Epomaker Spring Sale'i kaçırmayın derim. Ben kendim Skyloong GK75'i alacaktım fakat bütçe artırmaya karar verdiğimden indirimleri kullanmadım. Bu linkten siteye ulaşabilirsiniz. Ayrıca epospring3USD ile 3, epospring5USD ile 5 ve epospring8USD ile 8 dolar indirim...www.technopat.net
anladım tşk ederim başka önerebileceğiniz klavye yokmu30 dolar altındakilerin stoğu bitmiş çoğunun 30 dolar üstü gümrükten geçmiyor zaten. O yüzden alcak birşey kalmamış çok da.
Sahibindenden aula f75 ya da ajazz ak820 pro alabilirsiniz. Aula f75 kullanıyorum memnumum sesi falan güzel baya.anladım tşk ederim başka önerebileceğiniz klavye yokmu
Sahibindenden Aula F75 ya da Ajazz AK820 Pro alabilirsiniz. Aula F75 kullanıyorum memnumum sesi falan güzel bayağı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.