KennyAceRip
Kilopat
Evet. Bütçeyi daha fazla arttırmamak adına bu şekil yaptım. Artık tercih konu sahibinin.
Neden sitem ediyorsungece gece güldürdün valla. Sen başkalarıyla bir şey tartışmayı kendini gösterme çabası olarak görebilirsin. Amacım konu sahibine ve okuyuculara bir nebze yardımcı olmak. Evet bu arada senden yeni bir bilgi daha geldi. B450 olmasına rağmen overclock olmayan bir anakart atmışım öyle mi
.
Crucial RAM önerisi de yaptım 20 TL fark ile. Bütçesi hangisine yetiyorsa bırak konu sahibi onu alsın. Sistemin fiyatını topladım ve senin sistem bütçeyi 350-400 TL aşıyor. Xigmatek 600W olmasına rağmen 500W olan ve daha pahalı olan kasayı neden alsın bunu da açıklarsan sevinirim. Ayrıca hadi yine kaçıncı kez seni kırmamak adına Crucial SSD alternatif önerisini de 25 TL fark ile alabilmesi için atayım: Crucial BX500 240GB SSD 540-500 3D NAND SATA 2.5 CT240BX500SSD1 Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Evet daha neyi beğenmedin, "2000 TL bütçesi olan adama 2400 TL'lik öneri yaptın, ama en performanslısı seninki helal olsun" dememi mi istiyorsun, nedir?
Attığın anakart B450 değil ki? " Anakart: MSI MB A320M-A PRO Anakart ''
Ahh ahh. Ne güzel ya.