Özür dilerim bilmiyordum bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.M olunca 4. Nesil olmuyor mobil işlemci oluyor yani laptop işlemcisi insanları yanlış bilgilendirmeyin.

Özür dilerim bilmiyordum bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.M olunca 4. Nesil olmuyor mobil işlemci oluyor yani laptop işlemcisi insanları yanlış bilgilendirmeyin.
Bilgisayarın açıklamasında i7 840 gibi bir şeyler yazıyor zaten. Hiç bulaşmayın işlemci tarihi eser.M olunca 4. Nesil olmuyor mobil işlemci oluyor yani laptop işlemcisi insanları yanlış bilgilendirmeyin.
M olunca 4. Nesil olmuyor mobil işlemci oluyor yani laptop işlemcisi insanları yanlış bilgilendirmeyin.
Evet tarihi eser bir işlemci almayın.Bilgisayarın açıklamasında i7 840 gibi bir şeyler yazıyor zaten. Hiç bulaşmayın işlemci tarihi eser.
Evet onu alabilirsiniz fakat asla Turbox ya da İzoly almayın.Sizce bu nasıl![]()
Bixon Silver | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Hocam önceki mesajlarıma bakınız. Aynı fiyata daha iyisini buldum.Sizce bu nasıl![]()
Bixon Silver | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Sistemde ki kasa ve PSU alınmayacak tavsiye edilmeyen markalar. Benim attığım sistem daha iyi ve neredeyse aynı fiyatta.Sizce bu nasıl![]()
Hocam önceki mesajlarıma bakınız. Aynı fiyata daha iyisini buldum.
Benim yakın zamanda almam gerekiyor,acelem var yaniBütçeyi bir tık arttırma şansınız varsa;
R3 3200G
B450M S2H
8 GB 3000 MHz
FSP CMT110A
SSD veya HDD bazı parçaları 2. el alarak 1 tane daha ram ekleyebilirsiniz. AMD apu sistemlerde çift kanal çok önemli.
Benim yakın zamanda almam gerekiyor, acelem var yani.
Onda mouse ve klavye girişi varmıHocam önceki mesajlarıma bakınız. Aynı fiyata daha iyisini buldum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.