2.000 TL PC toplama

Arkadaşlar zaten benden önce davranıp yazmış ama ben de yazayım. Turbox ve izoly almayın aldırmayın! i7m diyor sondaki M ibaresi mobil işlemci oluyor. Adamlara bakar mısın ya masaüstü bilgisayara laptop işlemcisi koymuşlar‚ işlemci nesli de düşük zaten aldıktan sonra en fazla 1 yıl kullanırsın sonrası elinde kalır parçalar zaten eski.

Arkadaşlar zaten benden önce davranıp yazmış ama ben de yazayım. Turbox ve izoly almayın aldırmayın! i7m diyor sondaki M ibaresi mobil işlemci oluyor. Adamlara bakar mısın ya masaüstü bilgisayara laptop işlemcisi koymuşlar‚ işlemci nesli de düşük zaten aldıktan sonra en fazla 1 yıl kullanırsın sonrası elinde kalır parçalar zaten eski.
Bu tarz markalar için teknoloji çöplüğü ülkelerden kilo ile alınıp burada toplandığını duymuştum.

Alırsan pişman olursun aşırı eski bir sistem bu 2012 laptoplarının çakması masaüstü bir sistemi 2000+ liraya kakalamaya çalışıyorlar. Hatta 2012 laptoplarında bile HM76 kullanılıyor 3. nesil intel işlemciler rPGA 988B soketinden kullanıyor bu bilgisayarda bırakın 4. ya da 3. nesil işlemcileri 1. nesil mobil i7 işlemci kullanıyorlar ekran kartı GT730LP ki cidden bu kadar eski bir sistemin ederi şahsen ancak 700-800 TL olmalı. APU'lu sistemlere bakmanızı tavsiye ederim. Ayrıca 2000 TL bandında topladığın herhangi bir sistem APU'lu olsun olmasın sana yüksek çözünürlükte oyun sağlamayacak 720p-900p çözünürlükte oynayabileceksin eğer iyi performans almak istiyorsan. Ben APU sistem öneremem kullanan arkadaşlar tavsiyelerde bulunsunlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı