2.000 TL'ye gamepad önerisi

Deathloop, Gran Turismo 7, Dirt 5, Control, Death Stranding, AC Valhalla, Borderlands 3, ghostwire Tokyo ve daha fazlası. Bu yapımlar küçümsenecek miktarda da oynanmıyor :)

Bende bu listeden sadece Control, Death Stranding ve Borderlands 3 var 😄 bu listeden bir oyun alırım belki fazladan param kalmıştı indirimlerden kolu dibine kadar kullanmış olurum.

Hangi gamepad o atar mısın linkini?
Ayrı satılmıyorlar ki. Ya da satılıyor ise ben görmedim ama Xbox Series X kontrolcüsünde de mevcut fakat Dualsense kadar değil onun için zaten Dualsense'i belirttim özellikle alın diye. Kağıt üzerinde evet var ama DualSense ile yarışamaz.

Ayrı satılmıyorlar ki. Ya da satılıyor ise ben görmedim ama Xbox Series X kontrolcüsünde de mevcut fakat Dualsense kadar değil onun için zaten Dualsense'i belirttim özellikle alın diye. Kağıt üzerinde evet var ama DualSense ile yarışamaz.
2.3k ya dualsense attım alınır mı sizce ? 2.5k lık var n11 de ama biraz bütçemi zorluyor diye atmadım

N11'den alınacak o zaman. Biraz zorlar ama alabilirim sanırım.
Güvenilir olması için yani daha uygun olur fakat diğer hocamın da dediği gibi bulursanız ikinci el temiz bir taneye de bakmakta fayda var. Acelesi yok ise biraz çevrenizde araştırıp, bakmak daha makul olur bütçe açısından da.

Ayrı satılmıyorlar ki. Ya da satılıyor ise ben görmedim ama Xbox Series X kontrolcüsünde de mevcut fakat DualSense kadar değil onun için zaten DualSense'i belirttim özellikle alın diye. Kağıt üzerinde evet var ama DualSense ile yarışamaz.

Yani ayrı satılan bu 9. nesil Xbox gamepadlerden farklı o zaman değil mi? Görüntü olarak aynı tabii de.

Güvenilir olması için yani daha uygun olur fakat diğer hocamın da dediği gibi bulursanız ikinci el temiz bir taneye de bakmakta fayda var. Acelesi yok ise biraz çevrenizde araştırıp, bakmak daha makul olur bütçe açısından da.

1-2 aya alacağım zaten de güvenemiyorum 2. ele ne bileyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı