2.000 TL'ye gamepad önerisi

Yani ayrı satılan bu 9. nesil Xbox gamepadlerden farklı o zaman değil mi? Görüntü olarak aynı tabii de.
O konuda tam bir bilgiye sahip değilim. Aynılar diye biliyorum ama denemediğim için kesin bir şey söyleyemeyeceğim.

Ghostwire tokyo da patladım.
Yani oyunda var sonuç olarak. Bir şey değiştirmez.

Hocam sizce 200-300 tl fark dualsense için değer mi yoksa gen 9 xbox gamepad mi alsam
Eğer illaki o Haptic Feedback'i sonuna kadar yaşayacağım diyorsanız DualSense alın gitsin. Belki bazı arkadaşlar PS fanı falan olduğumu sanabilir ek bir şey de geçeyim. Ben Xbox konsolu ve kontrolcüsü kullanan biriyim ve PS tuş dizilimi bana çok da güzel gelmez ve rahat etmem. Haptic Feedback oynarken olsa da olur olmasa da çok bir şey yazmıyor zaten. Bütçeniz çapında değerlendirin, daha sonra olmazsa olmaz dediğiniz özellikler nelerdir bunları belirleyin ve en son hangi kolda oynarken rahat edersiniz karar verin. Bence Gen 9'da gayet yeterli olur ama haptic sizin için vazgeçilmez ise biraz paraya kıyıp DualSense alırsınız.

Eğer illaki o haptic Feedback'i sonuna kadar yaşayacağım diyorsanız DualSense alın gitsin. Belki bazı arkadaşlar PS fanı falan olduğumu sanabilir ek bir şey de geçeyim. Ben Xbox konsolu ve kontrolcüsü kullanan biriyim ve PS tuş dizilimi bana çok da güzel gelmez ve rahat etmem. Haptic feedback oynarken olsa da olur olmasa da çok bir şey yazmıyor zaten. Bütçeniz çapında değerlendirin, daha sonra olmazsa olmaz dediğiniz özellikler nelerdir? Bunları belirleyin ve en son hangi kolda oynarken rahat edersiniz karar verin. Bence gen 9'da gayet yeterli olur ama haptic sizin için vazgeçilmez ise biraz paraya kıyıp DualSense alırsınız.

Yani benim için pek değişmez. Sadece Xbox One ve PS3 kontrolcüsü kullanmışlığım var ve ben One kontrolcüsünde pek de rahat değildim biraz ağır hissettiriyordu ama ergonomisi daha iyidir bu gen 9'larda. Tabii PS5 kolu da aynı dizayn a sahip olduğu için aşağı yukarı benzer hisettirir ve haptic feedback çok da zorunlu değil benliksadce Spider-Man'i haptic deneyimlemelisiniz denmişti bir yerde o yüzden haptic feedback istiyordum. Ama bana 300-400 TL ödemek yine de fazla koymaz bütçeyi biraz aşabilirim yani. Kararsızım.

Yani benim için pek değişmez. Sadece Xbox One ve PS3 kontrolcüsü kullanmışlığım var ve ben One kontrolcüsünde pek de rahat değildim biraz ağır hissettiriyordu ama ergonomisi daha iyidir bu gen 9'larda. Tabii PS5 kolu da aynı dizayn a sahip olduğu için aşağı yukarı benzer hisettirir ve haptic feedback çok da zorunlu değil benliksadce Spider-Man'i haptic deneyimlemelisiniz denmişti bir yerde o yüzden haptic feedback istiyordum. Ama bana 300-400 TL ödemek yine de fazla koymaz bütçeyi biraz aşabilirim yani. Kararsızım.
Bence ilinizdeki ilanlara bakın. Oralarda deneme imkanınız da olur hem yakın olursa. Kontrolcü iyi ise ikinci el temiz bir tane alın. Hem de uyguna gelir. Aceleci davranmayın. Araştırın, deneyin ve en son kararı yine siz verin.

Bence ilinizdeki ilanlara bakın. Oralarda deneme imkanınız da olur hem yakın olursa. Kontrolcü iyi ise ikinci el temiz bir tane alın. Hem de uyguna gelir. Aceleci davranmayın. Araştırın, deneyin ve en son kararı yine siz verin.
Bakılır hocam en kötü gen 9 alırım

1.900-2150 arası birkaç tane buldum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı