2.000 TL'ye gamepad önerisi

Bütçe
Max. 2k

Toivudd

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam,

Xbox gamepad vardı ama bir anlık sinirle cihaz darmadağın oldu. Genellikle FIFA oynamak için kullanıyorum. PC de kullanıyorum. Önerilerinize açığım neyi tavsiye edersiniz?

Bütçem maksimum 2K civarlarında.

Arkadaşlar selam,

Xbox gamepad vardı ama bir anlık sinirle cihaz darmadağın oldu. Genellikle FIFA oynamak için kullanıyorum. PC de kullanıyorum. Önerilerinize açığım neyi tavsiye edersiniz?

Bence 2000 TL'ye gerek yok ben 500 TL'ye aldım gayet kaliteli 1 yıldır kullanıyorum.

Kalitenin yanından geçemez.

Arkadaşlar selam,

8BitDo Ultimate 2C alabilirsiniz.

X15 TR'de kapalı kutu daha ucuza bulunabiliyor satı sitede ama 2000 civarına bence shooter 3 ve 8BitDo 2C daha mantıklı kalıyor

Buna ekstra olarak anti-friction ring var kolda yani sticklerin dışardaki plastiğinin de aşınmasını engelliyor ve daha rahat bir kayma sağlıyor dışarıya değerken stickler. X15te yok bu özellik

Bence 2000 TL'ye gerek yok ben 500 TL'ye aldım gayet kaliteli 1 yıldır kullanıyorum.
Hocam herkese aynı kalitede veya ömürde denk gelmiyor kollar, bu bahsettiğimiz daha çok 1700 TL sınırının üstündeki kollar belli bir kalite kontrolden geçirilerek satıldığından ötürü hepsi benzer ömürde ve belli bir kalite standardında geliyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı