2.000 TL'ye mekanik klavye önerisi

Bütçe
2000

efegumusay

Kilopat
Daha fazla  
Yıllardır membran klavye kullanıyorum. Artık değiştirmenin zamanı geldi. Klavye eskidi ve artık mekanik klavye kullanmak istiyorum. Numpad olmasa da olur ama F1, F2 gibi tuşlar olmalı ve tuşları sessiz olmalı. Öneriniz nedir?

Son düzenleme:

Red switch ama sesi beni rahatsiz etmedi öyle. Ayrıca hotswap. Eksi yan olarak da kablolu.

Red switch ama sesi beni rahatsiz etmedi öyle. Ayrıca hotswap. Eksi yan olarak da kablolu.

F/P açısından düşünmenizi öneririm.

Yıllardır membran klavye kullanıyorum. Artık değiştirmenin zamanı geldi. Klavye eskidi ve artık mekanik klavye kullanmak istiyorum. Numpad olmasa da olur ama F1, F2 gibi tuşlar olmalı ve tuşları sessiz olmalı. Öneriniz nedir?
Bunu alabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

F tuşları gerektiren bazı oyunlarda maalesef kısayol çalışmayabiliyor. Mesela ben LoL oynarken F tuşları ile takım arkadaşlarımı görmek için kullanıyorum o zaman FN ile kullanmak zorunda kalıyorsun.

2000 bandinin en iyisi şu an.

Masamda duruyor şu anda 1000TL Aula F75 ile kapışır :D

1746056827243.jpeg

Merhaba,

Şu an kullandığım brown switch klavye olarak Redragon K556 modelinin kesinlikle öneririm ben zamanında 1800 TL gibi bir fiyata almıştım biraz zamlanmış ama güzel ve kullanışlı klavye, yanında yedek switchleride geliyor. Ayrıca hotswap özelliği de var.

F tuşları gerektiren bazı oyunlarda maalesef kısayol çalışmayabiliyor. Mesela ben LoL oynarken F tuşları ile takım arkadaşlarımı görmek için kullanıyorum o zaman FN ile kullanmak zorunda kalıyorsun.

Masamda duruyor şu anda 1000TL Aula F75 ile kapışır :D

F75'te 1000TL iken harbi F/P canavariydi ama 😅.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı