2.000 TL'ye monitör dahil sistem toplama

• Konuyu başlatan xenia
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 86
  • Görüntüleme 6.380
Senin sistemin ilk tercihim şuanda Şöyle bir şey daha sormak istiyorum ssd istiyordum ama bu fiyata biraz zor ileride ssd takarım onda sorun yok. Birde bu sistemi ileride yükseltme şansım var mı ? Son olarak bu parçaları vatanda bulabilir miyim ?

Öncelikle şöyle söyliyim R9 380 1080P için güzel bir kart ve çoğu oyunu very high - ultra gibi ayarlarda oynarsınız.

Kurduğum sistem güncel. Skylake-DDR4 olduğundan ileride güncelleştirebilirsiniz.

Usta çok pis heyecanlandım şimdi. Peki bir sorum olucak 380'li sistem 2-3 yılıb oyunlarınıda yüksek ayar oynatır mı ?
2-3 yıllık derken eski oyunları diyorsan evet Ultra'da oynatır. Kendimden örnek vereyim dostum. GTA 5'i Very Hihg da 60 FPS üstü oynuyorum. Battlefield 4 Multiplayer ise +70 :)

Boşuna masraf mı ? 2G modelini aldıkyan yaklaşık 6-7 ay sonra 2GB üstü bellek isteyen oyunlarda ne yapıcak bu arkadaş çok bilgili beyefendi...

Sistem zaten takviye ediyor. Ayrıca belli bir VRAM seviyesine gelindiğinde R9 380' in GPU gücü yetmiyor. Yani R9 380 için 2 GB VRAM yeterli olur.

Bütçe düşük ise vatan ı kullanmamanızı öneririm 100-150tl daha pahalı oluyor diğer sitelere göre. Sinerji inventusvb. siteler kullanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı