2.000 TL'ye monitör dahil sistem toplama

• Konuyu başlatan xenia
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 86
  • Görüntüleme 6.377
Güzel sistem olmuş. Boşa konuşmamışım dinlemişsin. :D Ama daha iyi bir hdd lazım sana. Mesela bunu al. Vatan bilgisayar açılmıyor Webdenal' dan link veriyorum.

Western Digital WD10EZEX WD Blue 1TB Hard Disk
Teşekkür ederim. Vatan benide delirtti. Sineriji bilişimden almayı düşünmeye başladım. Hem daha uyguna gelir hem mağaza var hem montaj falan. Hdd kesinlikle değişicek zaten. Tekrardan teşekkür ediyorum.

Malesef o kadar aşamam.

Gtx 950 daha iyi değil mi R7den ?

Daha iyi hemde uçurum farkı var aralarında. Benim önerdiğim sistemde neyi beğenmedin acaba ? Çift ram değil tek ram olsun diyorsun fakat benim önerdiğim ram vatanda yok. Kingston HyperX Fury 8 GB 2133 mhz 175 lira değerinde çoğu yerde o yüzden rami vatandan değil de başka bir mağazadan al hem daha uyguna gelir.

Daha iyi hemde uçurum farkı var aralarında. Benim önerdiğim sistemde neyi beğenmedin acaba ? Çift ram değil tek ram olsun diyorsun fakat benim önerdiğim ram vatanda yok. Kingston HyperX Fury 8 GB 2133 mhz 175 lira değerinde çoğu yerde o yüzden rami vatandan değil de başka bir mağazadan al hem daha uyguna gelir.
Dostum ilk önce i3 yerine pentium düşünüyorum nedeni zaten bütçem düşük işin içine monitör falan girince iyice düşüyor o yüzden şuanlık pentium yeterli olucaktır. Ramları başka yerden alamam tek yerden toplayacağım sistemi ya vatan ya sinerji olucak. O yüzden tek slot 8gb olması gerekiyor ileride bir tane daha 8 takabileyim diye. Kasayı hiç beğenmedim. Kasa önemli benim için bazıları hiç ilgilenmesede benim için önemli o yüzden biraz iyi bir kasa olması gerekiyor. Son olarak ilk başlarda 500gb yetebilir diye düşündüm ama sonra hiç yetmeyeceği kararına vardım zaten ssd olmadığı için düşük kalıyor. Ama i3 konusu kafamı yormuyor değil malesef.

image.png Senin için şu sistemi topladım. Eğer sinerjiden alma durumu olursa bu sistemde aklımda olucak.

ilk başta ssd temin edip daha sonra da hdd alman daha mantıklı olur o zaman. Şu şekil toplayabilirsin kasa seçmedim sana bıraktım.

Dosya Ekleri

• siv2.png
    siv2.png
    61,5 KB · Görüntüleme: 253
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı