2.000 TL'ye monitör dahil sistem toplama

@Egehan Orçun Dostum, tüm bileşenlerden kısıp ekran kartına yüklenmişsin. Tüm bileşenleri dengeli yapman lazım. Pentium yerine İ3 6100 tercih edilmeli. Anakart ise B150M Bazooka olmalı.

@CyperIlhan Anakartı Technopat önermiyor. Youtube'da bir videonun yorumlarında görmüştüm. Anakart gerçekten kötü.

@Plyra Anakart dışında katılıyorum demişsiniz. Anakart eğer MSI H110M PRO-VD ise o anakartı Technopat önermiyor. Değilse sıkıntı yok

Dostum zaten karar verdim sayılır. Tek sorun şu pentium ile başka bir işlemci kullanma. Geri ekipmanlar tamam. Pentium işlemciyide technopat kullanmıştı neden öyle dedin anlamadım ?

Pentium G4400 yerine i3 6100 daha uzun vadeli olacaktır . Ayrıca pentium işlemci R9 380 e witcher 3 gibi oyunlarda darboğaz yapabilir .

Arkadaşlar i3 6100 işlemci yerine i5 4460 işlemci nasıl olur ekran kartı olarak gtx 960 alacağım ?

Yani uzun olması lazım. Yani en az 4 yıl gitmesi lazım o zamana kadar yükseltme yapabilmem lazım. Ekran kartı GTX 950 düşünüyorum.

Tabi birde bütçe sıkıntısı var malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…