2.000 TL'ye monitör dahil sistem toplama

• Konuyu başlatan xenia
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 86
  • Görüntüleme 6.377
Yani uzun olması lazım. Yani en az 4 yıl gitmesi lazım o zamana kadar yükseltme yapabilmem lazım. Ekran kartı GTX 950 düşünüyorum.

Tabi birde bütçe sıkıntısı var malesef.
İşlemci ile ilgili arkadaş yazmış zaten:
Pentium G4400 yerine i3 6100 daha uzun vadeli olacaktır . Ayrıca pentium işlemci R9 380 e witcher 3 gibi oyunlarda darboğaz yapabilir .

Attığım resimdekini toplarsanız biraz bütçenizi zorlar ama gerçekten ileri vadeli olur.

Arkadaşlar darboğaz olmaz. O işlemci değil Gtx 950 ve R9 370, R9 380X gibi ekran kartlarını da rahatlıkla çalıştırır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İşlemci ile ilgili arkadaş yazmış zaten:

Attığım resimdekini toplarsanız biraz bütçenizi zorlar ama gerçekten ileri vadeli olur.
Dostum attığın sistemde kasa bulunmuyor. Birde kasa koyarsam imkanı yok alamam. Ben tam toplayıp yani aklımda ki sistemi sizlere atacağım. Bir 15 dakika içinde atarım. Bir şey daha var bu sinerjide sistem ne kadar tutuyor diye bakacaktımda pentium stokta yoktu herhalde fiyatıda yazmıyordu.

Kusura bakmayın kafamda olan sistemi henüz atamıyorum. Vatan bilgisayar açılmıyor kafayı yedirtti. Tam topladım 15-20 dakikada bir anda sıfırladı sepeti. 1 bileşeni sepete eklemek için 5-8 dakika arası gidiyor. Sinirden telefonu atıyordum duvara. Ya 1 saat içinde veya yarın atacağım aklımda ki sistemi.

image.png image.png Malesef apu istemiyorum. Arkadaşlar sistme bu tek fark 500gb değil 1T olucak. Fiyatta 40tl oynuyor. Ne düşünüyorsunuz ? @Egehan Orçun @Plyra

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı