2.000 TL'ye mouse önerisi

Bütçe
1.000 - 2.000 +

atlaas

Decipat
Daha fazla  
Merhaba, şu anda "Razer Viper" kullanıyorum, belirttiğim bütçede mouse tavsiyesi istiyorum. Wireless olması önceliğim, onun haricinde tutuş şekli vs çok önemli değil. Aşırı büyük olmasın ve aşırı ağır olmasın yeterli. Genel olarak Razer Viper'a benzer bir mouse tercih edebilirim tekrardan. Bu fiyatlarda 2. el ürün de satın alabilirim, bütçeyi pek önemsemeden F/P güzel bir mouse tavsiye edebilirsiniz.

Geri ödeme kampanyası ile beraber bütçenize iniyor fiyatı:

Merhaba, şu anda "Razer Viper" kullanıyorum, belirttiğim bütçede mouse tavsiyesi istiyorum. Wireless olması önceliğim, onun haricinde tutuş şekli vs çok önemli değil. Aşırı büyük olmasın ve aşırı ağır olmasın yeterli. Genel olarak Razer Viper'a benzer bir mouse tercih edebilirim tekrardan. Bu fiyatlarda 2. el ürün de satın alabilirim, bütçeyi pek önemsemeden F/P güzel bir mouse tavsiye edebilirsiniz.

Garanti sorun değilse m3 sorunsa g3a.

Viper gibi optik anahtarlı, hafif ve skatezleri piyasanın en iyisi diye biliyorum:
QC sorunlu.

Darmoshark M3 Pro, kesinlikle.

Hocam malzeme kalitesi kötü değil miydi?

Aşırır büyük olmasın demiş, belki karar değiştirir.
Yapı kalitesi olarak çok daha iyi.

Sanki M3 Pro daha büyüktü diye hatırlıyorum.

Aşırır büyük olmasın demiş, belki karar değiştirir.
Yapı kalitesi olarak çok daha iyi.

Hocam mouse elime geçti biraz garip hissettiriyor ama çok güzel. Skatezi biraz hızlı kayıyor pek alışık değilim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı