2.000 TL'ye Oyun Oynamak İçin Sistem Toplama

Peki neden Amd kartı almak istemiyorsunuz ?Önyargılar ?

R9 200 Serisinin eskidiğini düşünüyorum ve Amd yeni bir seri çıkartmadıkça Amd kart almaktan yana değilim. Nvidia Gtx 700 serisi daha güncel. Ayrıca Amd toplarlasada bence Nvidia hala Yazılımda Amd'den önde. Amd bir Omega çıkarttık oh süper oldu herşey diyip kesti güncellemeleri Nvidia çok sık güncelleme getiriyor Geforce experience ile. İsterseniz 2 firmanında sitesine girip güncelleme tarihlerine ve sıklıklarına bakabilirsiniz. Geçen birini gördüm R9 295x2 almış adam vermiş parayı fakat yeni çıkan oyunlara o kart için yazılım desteği sağlanmadı nedeniyle oyundan atmalar ve hatalar yaşadığını söylüyordu. Aynı şekilde baktığımızdada Amd işlemcileride çok eskidi İntel aldı başını gidiyor. Baştada dediğim gibi gidip Gtx 690 da alabilirsin gidip Gtx 770'te alabilirsin bence bu oyun sistemlerinde her zaman en güncel olanı alınmalıdır.

Son düzenleme:
Arkadaşlar kasaya ayırdığım 2.000tl bütçem var ve oyun tabanlı sistem toplamak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Bütçeyi 50-100tl kadar aşabilirim. Ayrıca doların bundan sonra zor düşeceğini düşündüğüm için sistemi fazla beklemeden direkt satın alıcam. Ekran kartını kesinlikle Nvidia istiyorum(Gtx 760 oluyor sanırım bu bütçeye). İşlemciyi bütçeye göre Amd seçebilirsiniz tabiki.
Bende aynı şekilde düşünüyorum. Amd sevmeyen biriyim ve önermem. Bu sistem alınabilir.

Dosya Ekleri

• asd.JPG
    asd.JPG
    69,7 KB · Görüntüleme: 241
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı