2.000 TL'ye yol bisiklet tavsiyesi

Evrifaessa

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bundan önce bir dağ bisikleti kullanıyordum. Ortalama 60 KM hız alıyordum. Uzun yol yapıyorum dağ bisikleti beni tatmin etmedi. 2.000 TL'ye 2. el olabilir hız yapabileceğim güzel bir yol bisikleti arıyorum boyum 1.65.

@BilgisayarKurdu

@Bulut Uzer

Son düzenleyen: Moderatör:
Yol bisikletleri konusunda çok detaylı bir bilgim yok ama komponentlerini az çok bildiğimden ve marka kalitelerini bildiğimden dolayı şu ikisini önerebilirim. Not eğer İstanbul'da isen direk firmalara yönlendirebilirim haberin olsun.

Not : Salcano önermemin sebebi pazarlık payının olması ve bu fiyata komponentler ile gayet iyi toplanmış olmasıdır. Yoksa Salcano'yu sevdiğimden değil. :D

Specialized Allez C2 yol bisikleti (61 kadro) sahibinden'de tek - Bisiklet ile ilgili tüm malzemeler sahibinden.com'da - 322025749

Sram APEX, Mavic AKSIUM (8.4kg) - Bisiklet ile ilgili tüm malzemeler sahibinden.com'da - 318733677

CANNONDALE CAAD9 - Bisiklet ile ilgili tüm malzemeler sahibinden.com'da - 299485463

Lapierre Audacio 400 - Bisiklet ile ilgili tüm malzemeler sahibinden.com'da - 326954728

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı