2+1 ev için klima önerisi

Anladım bilgileri öğrenip haber vereceğim.

Hocam hangi odayı veya kaç metrekareyi soğutmak istiyorsunuz? Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Evinizin cephesi nedir? Bunlar önemli detaylar ve klima kapasitenizi değiştirir.
Ekstra olarak da vantilatör soğutmaz. Eğer terli veya üzeriniz ıslaksa sıvıyı buharlaştırdığı için soğuk hissedersiniz vantilatör odayı etkilemez.

Hocam öncelikle klimanın takılacağı oda kaç M.2 bu önemli Arçelik öneren arkadaş sadece iç ünite önermiş onun motoru(+30k) da var. 9bin BTU da 20 M.2(+-5) gibi bir alanı soğutur.

Anladım o zaman bir klima 50'den aşa gelmez vantilatörde iş görmez diyorsunuz değil mi?

Anladım bilgileri öğrenip haber vereceğim.

Anladım o zaman bir klima 50'den aşa gelmez vantilatörde iş görmez diyorsunuz değil mi?

Hayır klima 50'den aşağı tabii ki gelir o Arçelik multi split en az 2 adet iç ünite almak zorundasınız o yüzden motoru pahalı zaten. O şekilde 50k tutar ama tüm evi soğutursunuz 2 iç ünite olduğu için. 1 adet alacaksanız odanıza göre öneride bulunuruz.

Hayır klima 50'den aşağı tabii ki gelir o Arçelik multi split en az 2 adet iç ünite almak zorundasınız o yüzden motoru pahalı zaten. O şekilde 50k tutar ama tüm evi soğutursunuz 2 iç ünite olduğu için. 1 adet alacaksanız odanıza göre öneride bulunuruz.

Anladım yani şöyle ev odam yaklaşık 20metrekare kendi odamı soğutsa yeterli olur diye düşünüyorum.

https://www.evkur.com.tr/rubenis-16-inc40-cm-130w-ayakli-vantilator bundan 2 tane alsam soğutmak istediğim odalara koysam iş görmez değil mi?

Hocam klima konusunda işin en iyisi Mitsubishi ama fiyatlar 2 katı. 9binlik Arçelik ile 12binlik arasında 1600TL fark var almışken 12'lik alın diğer odalara da etkisi olur. Samsun büyük bir şehir ama yine de İstanbul gibi değil bu yüzden Arçelik Beko harici çok tavsiye etmem servis konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Hocam klima konusunda işin en iyisi Mitsubishi ama fiyatlar 2 katı. 9binlik Arçelik ile 12binlik arasında 1600TL fark var almışken 12'lik alın diğer odalara da etkisi olur. Samsun büyük bir şehir ama yine de İstanbul gibi değil bu yüzden Arçelik Beko harici çok tavsiye etmem servis konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Tamamdır teşekkürler o zaman sizin dediğiniz gibi yapim siz F/P bir ürün linki atarsanız sevinirim.

https://www.arcelik.com.tr/split-klima/12325-a-klima

Hocam Arçelik'in oliz diye bir uygulaması var. O uygulamanın içerisinde Oliz Plus diye bir kısım var 350TL gibi bir ücret ödüyorsunuz %5 indirim yapıyor. Bu şekilde klima size 26binden 24700'e gelebilir. Ben Arçelik çalışanıyım bu şekilde çok klima sattım ama bizim bayii yasakladı bunu. Ben hala devam ediyor diye biliyorum 4440888'i arayabilir ya da çevrenizdeki Bayii'lere gidebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı