Daha fazla
Arkadaşlar merhaba, benim 11 yıllık Creative 2.1 A300 modelli hoparlörüm bozuldu.( tam olarak bozulma değil de kronik cızırtı sorunu var, bazen çok iyi, bazen birkaç ay cızırtılı çalışıyor.) Bana bu kalitede ve özellikte bir ses sistemi önerir misiniz bass ayarı yapabilen 2 tanede hoparlörü olan ses kalitesi cızırtı vesaire olmayan bir ürün almak istiyorum. Creative çok beğendiğim marka araştırdım bulamadım 2.1 üretmiyor galiba. Müzik dinlerken kaliteli bir ses sistemi alayım. Fiyat konusunda problem yok fakat fiyat performans ürünü almak istiyorum. Son ses açıp kullanmayacağım müzik ve film için orta ses kâfi benim için. Teşekkürler şimdiden yorumlarınız için.
Creative bir tek bunu bulabildim kullanan var mı nasıldır bilmiyorum, ama benim eskisi çok iyiydi.
Logitech olarak da bu nasıldır benim eski ses sisteminin altında bir şey olsun istemem.
Creative bir tek bunu bulabildim kullanan var mı nasıldır bilmiyorum, ama benim eskisi çok iyiydi.
Logitech olarak da bu nasıldır benim eski ses sisteminin altında bir şey olsun istemem.