2.200 TL'ye PSU önerisi

650W fazla gelir o sisteme. Ben 550W ile kullanıyorum aynı sistemi :D yük altına bile girmez yani PSU.

Hocam fazlası olsunda azı olmasın Rampage PSU kullanırken yanık kokusu geldi akıllandım bir kere.

Ben MSI kullanıyorum 4070SUPEr R5 7600 sistemimde, yani aynı psu´yu kullanıyorum.

Hocam o manada demedim uyumluluk açısından oturur mu diye.

Uyumludur hocam anakart güç girişleri aynı oluyor zaten.

PSU konusunda çok acemiyim zaten Rampage markasına bir defa töbe ettim yanık kokusu geldi ekran kartı falan parçalar görünürde sağlam bir sıkıntı yoktur değil mi?

Aynı şekilde dostum bende kullandım çok pişmanım.

Benim korkum ekran kartında falan işlemci zarar gördü mü görünürde sıkıntı yokta gene de şüpheleniyorum

Bu nasıldır.

Son düzenleme:
PSU konusunda çok acemiyim zaten Rampage markasına bir defa töbe ettim yanık kokusu geldi ekran kartı falan parçalar görünürde sağlam bir sıkıntı yoktur değil mi?

Benim korkum ekran kartında falan işlemci zarar gördü mü görünürde sıkıntı yokta gene de şüpheleniyorum

Bu nasıldır.
XPG iyi marka fakat bu modeli bilmiyorum ayrıca aradaki fiyat farkı da gereksiz.

Bir şey olmamıştır hocam fakat şüpheleniyorsanız test yapabilirsiniz.

XPG iyi marka fakat bu modeli bilmiyorum ayrıca aradaki fiyat farkı da gereksiz.

Bir şey olmamıştır hocam fakat şüpheleniyorsanız test yapabilirsiniz.

Şu an Valorant deniyorum FPS gayet iyi bir şey olsaydı ekran kartına falan görüntü vermezdi herhalde.

Daha önce Pylon diye model duymadım, ancak duyan arkadaşlar illaki vardır.

O zaman ben FSP alayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı