2.200 TL'ye PSU önerisi

FSP ile MSI arasında birbirine yakın fiyatlarda olması sebebiyle, MSI A650BN daha iyi bir seçim olur.

C750 modeline de 100W fark için 500 TL fazladan vermek yerine, şu da bir seçenek olabilir;

FSP ile MSI arasında birbirine yakın fiyatlarda olması sebebiyle, MSI A650bn daha iyi bir seçim olur.

C750 modeline de 100W fark için 500 TL fazladan vermek yerine, şu da bir seçenek olabilir;

FSP sipariş vermiştim ama iptal edebilirim MSI yeterli diyorsan MSI sipariş edebilirim.

@rexxz FSP H3 Pro da iş görür bir model ama a-bn yapı olarak bir tık daha iyi bir ürün. Bir de H3 Pro'da fan sesi ile alakalı birkaç konu forumda mevcut.

O zaman MSI vereyim siparişi.

FSP ile MSI arasında birbirine yakın fiyatlarda olması sebebiyle, MSI A650bn daha iyi bir seçim olur.

Hocam konuyla alakasız ama ben bu PSU 2 gündür kullanıyorum ve sıkıntı çıkarmadı aniden patlama ihtimali var mı?

@Oreki

Hocam ben bu PSU 2 gündür kullanıyorum patlama ihtimali var mı?

İsmi aynı hocam h3-650. Trendyol'dan almanız şart mı? Oradan alacaksanız bu mağazadan da alabilirsiniz.

Hocam ben bu PSU 2 gündür kullanıyorum patlama ihtimali var mıdır?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı