2,2M sıralama ile nasıl tercih yapılmalı?

Hocam yine söylüyorum Kastamonu Üniversitesi elektronik haberleşme teknolojisi 2, 3M sıralama ile kapatmış.

Kardeşim zaten 5 din 5 Türkçe 5 mat yapsan 1M girerdin belki de, bence en iyisi seneye tekrar gir eğer bu puanla yerleşeceğin bölüm varsa da gitme boşuna okumuş olursun.

Bir şey demiyorum hocam ya anlamak istemiyorsunuz ya da sizdeki bu okuma aşkını anlayamadım ben tutturursunuz umarım.
Arada 80k sıralama fark var hocam.

Kardeşim zaten 5 din 5 Türkçe 5 mat yapsan 1M girerdin belki de bence en iyisi seneye tekrar gir eğer bu puanla yerleşeceğin bölüm varsa da gitme boşuna okumuş olursun.
Hocam 2,3M sıralama ile elektronik haberleşme teknolojisi geliyor işte.

Arada 80k sıralama fark var hocam.

Hocam 2, 3M sıralama ile elektronik haberleşme teknolojisi geliyor işte.

Ee geldi diyelim ne işe yarayacak? 2 yıl boşu boşuna para harcayıp geri döneceksin, 2 yılını heba etmemek için 1 yıl çalış en azından 400 500 bine gir 2 yıllık sağlık bölümlerine git.

Ee geldi diyelim ne işe yarayacak? 2 yıl boşu boşuna para harcayıp geri döneceksin, 2 yılını heba etmemek için 1 yıl çalış en azından 400 500 bine gir 2 yıllık sağlık bölümlerine git.
Hocam dgs ile elektrik-elektronik mühendisliğine geçiş var.

Türkiye'de bu sıralamayla okuyup napcan be olum Güney Kore fırsatın da var kaç git işte.
Hocam babamla 2-3 günde bir kavga ediyoruz. Bir an önce evden kurtulmam lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı