2-3 bin TL'ye kablosuz Router önerisi

Bütçe
2000-3000 TL

nightlover9900

Kilopat
Merhaba, yaklaşık 2–3 yıldır Huawei AX3 Dual Core kullanıyorum. Modemi kablosuz olarak üst kata dağıtmak için tekrarlayıcı şeklinde kullanıyorum, fakat stabilite sorunları yaşıyorum. Hız bazen 100 Mbps’e çıkıyor, bazen de sebepsiz yere 30–40 Mbps’e düşüyor. Oyun oynarken nadiren de olsa ping yükseliyor. Kablolu bağlantı kurma imkanım yok, bu yüzden kablosuz olarak en verimli şekilde sağlaması önemli.

Bütçem 2000–3000 TL arası fakat kullandığım modelden sonra daha iyi performans verecekse artabilir.
Bu fiyatlarda kaliteli OpenWRT kurabileceğim bir model varsa ona da bakabilirim.

Merhaba, yaklaşık 2–3 yıldır Huawei AX3 Dual Core kullanıyorum. Modemi kablosuz olarak üst kata dağıtmak için tekrarlayıcı şeklinde kullanıyorum, fakat stabilite sorunları yaşıyorum. Hız bazen 100 Mbps'e çıkıyor, bazen de sebepsiz yere 30–40 Mbps'e düşüyor. Oyun oynarken nadiren de olsa ping yükseliyor. Kablolu bağlantı kurma imkanım yok, bu yüzden kablosuz olarak en verimli şekilde sağlaması önemli.

Bütçem 2000–3000 TL arası fakat kullandığım modelden sonra daha iyi performans verecekse artabilir.
Bu fiyatlarda kaliteli OpenWrt kurabileceğim bir model varsa ona da bakabilirim.

Xiaomi AX3000t alıp OpenWrt kurup WDS ile tıpkı alt kattaki cihaza WAN portundan bağlanıyormuşsun gibi bağlantı kurabilirsin.

Xiaomi AX3000t alıp OpenWrt kurup WDS ile tıpkı alt kattaki cihaza WAN portundan bağlanıyormuşsun gibi bağlantı kurabilirsin.
Hocam alt kat ile arada herhalde 8-9 metre var, bu cihaz iş görür mü sizce?
Bütçem biraz daha artabilir, eğer bu cihaz yeterse bunu da alabilirim.

Şu cihaz nasıldır hocam? Sizin attığınıza kıyasla.

Son düzenleme:
Hocam alt kat ile arada herhalde 8-9 metre var, bu cihaz iş görür mü sizce?
Bütçem biraz daha artabilir, eğer bu cihaz yeterse bunu da alabilirim.

Şu cihaz nasıldır hocam? Sizin attığınıza kıyasla.

Attığım cihaz yeter hocam forumda başkası da seninle aynı senaryoda bu cihaz ile kullanım sağlıyor ve attığın cihaz benimkinden kötü.

Attığım cihaz yeter hocam forumda başkası da seninle aynı senaryoda bu cihaz ile kullanım sağlıyor ve attığın cihaz benimkinden kötü.
Peki biraz daha menzili iyi bir cihaz var mıdır? OpenWRT kurabileceğim ve geleceğe dönük, bu attığınızı büyük ihtimalle alırım ama farklı senaryolar için daha güçlü bir cihaz var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı