anakart olarakda bu anakartı almayın düşünüyorum ikinci el 2500 e buldumBilgisayar da en sağlam parçalardan biri ilk önce işlemcidir.
Pinleri sağlamsa eğer ikinci el işlemci alabilirsiniz.
2500₺ civarında R5 5500 bulabilirsiniz ikinci el.
Birde, elinizde ki anakart ve ekran kartı nedir hocam?
Kaç tl'ye alacaksınız hocam?anakart olarakda bu anakartı almayın düşünüyorum ikinci el 2500 e buldum
ekran kartını daha almadım ama rx 580 düşünüyorum
2500 anakartKaç tl'ye alacaksınız hocam?
Sıfırmı ikinci el mi?
Net bütçe belirtirseniz,daha iyi yardımcı olabiliiz.
Hocam bütçeniz nedir tam olarak?2500 anakart
işlemci 3000
ekran kartı belli değil
Hocam bütçeniz nedir tam olarak?
Siz sıfırdan mı sistem kuruyorsunuz?
Elinizde hangi parçalar var, hangilerini alacaksınız?
Kusura bakmayın ama cımbızla laf almaya çalışıyoruz.
İşlemci öyle kolay kolay bozulabilen bir şey değil hatta bozulduğu durumlar çok nadir. Laptoplarda çip arızaları oluyor sadece masaüstünde sorun yaşamazsınız. Bir işlemci 10-15 yıl gidiyor. Ki alacağın ürün maks. 1.5 yıllık olacak.2. elde vardır ama ne cıkcagı belli degil 2. eldekilerin. Garantisi yoksa riskli.
Kardeşim tek cümle yazarak bu kadar anladım seni.İkinci el elimde sadece hard disk var
Kardeşim tek cümle yazarak bu kadar anladım seni.
Bütçen belli değil, sadece hard diskin var ve sıfırdan sistem toplamak istiyorsun değil mi?
Eğer bütçe belirtirsen, yeni konu aç, sana daha iyi yardımcı olalım.
@517298Dostum rahatsız ediyorum ama ikinci el sistem toplayacağım ekran kartını babam alacak onun için bütçe belli değil. Anakart işlemci için Trabzon'dan 2. el almayı düşünüyorum ama LGA 1200 anakartmı AMD 4 socketr işlemci mi alsam diye arada kaldım yardımcı olursan memnun olurum.
Bulduğum Intel sistem
i3 10100F ve MSI B460M Bazooka anakart 2750 TL iki RAM slotu çalışıyor
Intel i3.10100+MSI H410 m a Pro anakart+6 GB RAM 3800 TL
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.