2.4 GHz ile 5 GHz nasıl ayrılır?

Bugün yeni modem kuruldu ama ben eski modem arayüzleri biliyorum ve bu modelde farklı, bulamadım arayüzde.
Modem arayüzünün görselini bırakırsan daha iyi olmaz mıydı?

Arada şunlara da bak, arayüzlerden veya durumdan da çözebilirsin:

Modemin marka modeli nedir? Öncelikle onu belirtir misin?

TP-Link VX231.

Modem arayüzünün görselini bırakırsan daha iyi olmaz mıydı?

Arada şunlara da bak, arayüzlerden veya durumdan da çözebilirsin:

Buyurun hocam arayüz.

TP-Link VX231.

Buyurun hocam arayüz.
Cep telefonu ekran görüntüsü bilgisayarda çok kötü görünüyormuş. Gerçi 58kb, normal kötü görünmesi.

Kullanma kılavuzu var, 18 sayfa bölüm 3.3 Kablosuz ayarları altında bir bak oku.

Kolay Menü / Kablosuz sekmeleri altında SSID etkinleştirme, bant y önlendirme, v.b diğer bilgileri var. Bant Yönlendirme'yi açarsan mod ve kanal seçmeler de açılıyormuş, bir sonraki sayfada yazıyor. Mod 11x/ax veya 11a/n/ac/ax v.b şeklinde.

Cep telefonu ekran görüntüsü bilgisayarda çok kötü görünüyormuş. Gerçi 58KB, normal kötü görünmesi.

Kullanma kılavuzu var, 18 sayfa bölüm 3.3 kablosuz ayarları altında bir bak oku.

kolay menü / kablosuz sekmeleri altında SSID etkinleştirme, bant y önlendirme, vb diğer bilgileri var. Bant yönlendirme'yi açarsan mod ve kanal seçmeler de açılıyormuş, bir sonraki sayfada yazıyor. Mod 11x/ax veya 11a/n/ac/ax vb şeklinde.

Hocam öncelikle kusura bakmayın yeni taşındım da bilgisayarı falan çıkarmaya fırsatım olmadı akşama doğru açarım kutuyu şimdi dediğiniz işlemi deneyip geliyorum.

Cep telefonu ekran görüntüsü bilgisayarda çok kötü görünüyormuş. Gerçi 58KB, normal kötü görünmesi.

Kullanma kılavuzu var, 18 sayfa bölüm 3.3 kablosuz ayarları altında bir bak oku.

kolay menü / kablosuz sekmeleri altında SSID etkinleştirme, bant y önlendirme, vb diğer bilgileri var. Bant yönlendirme'yi açarsan mod ve kanal seçmeler de açılıyormuş, bir sonraki sayfada yazıyor. Mod 11x/ax veya 11a/n/ac/ax vb şeklinde.

Şöyle bir şey yazıyor hocam.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250917_124444_Chrome.jpg
    Screenshot_20250917_124444_Chrome.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 6
Hocam öncelikle kusura bakmayın yeni taşındım da bilgisayarı falan çıkarmaya fırsatım olmadı akşama doğru açarım kutuyu şimdi dediğiniz işlemi deneyip geliyorum.

Şöyle bir şey yazıyor hocam.
Yazar da, orası gelişmiş, sen Temel kısma bakmadan oraya geçme.

Kılavuzu okuman için linkledim - pdf kendi sitesinde, Bant Yöneldirme 2.4/5ghz arası otomatik geçiş sağlayacak çekim gücüne göre aygıtlar için, ancak EasyMesh gibi çoklu router v.b bağlayacaksan bunu manuel yapman gerekecek; sana yarıyor mu yaramıyor mu karar ver.

Bak 18 sayfa, aç telefonundan bak - ss'de ütü tadında çıkıyor.

1758102931454.png

Gelmişmiş seçeneklerini de çekip atar mısınız?

Hocam hallettim mesh kapatınca otomatik bant ayarı kapanıyor teşekkür ederim.

Yazar da, orası gelişmiş, sen temel kısma bakmadan oraya geçme.

Kılavuzu okuman için linkledim - PDF kendi sitesinde, bant yöneldirme 2.4/5ghz arası otomatik geçiş sağlayacak çekim gücüne göre aygıtlar için, ancak easymesh gibi çoklu router vb bağlayacaksan bunu manuel yapman gerekecek; sana yarıyor mu yaramıyor mu karar ver.

Bak 18 sayfa, aç telefonundan bak - SS'de ütü tadında çıkıyor.

Eki Görüntüle 2575277

Mesh ayarı kapanınca halloldu teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı