Bümbilibiii
Picopat
Bugün yeni modem kuruldu ama ben eski modem arayüzleri biliyorum ve bu modelde farklı, bulamadım arayüzde.
Modem arayüzünün görselini bırakırsan daha iyi olmaz mıydı?Bugün yeni modem kuruldu ama ben eski modem arayüzleri biliyorum ve bu modelde farklı, bulamadım arayüzde.
Modemin marka modeli nedir? Öncelikle onu belirtir misin?
Modem arayüzünün görselini bırakırsan daha iyi olmaz mıydı?
Arada şunlara da bak, arayüzlerden veya durumdan da çözebilirsin:
Çözüldü: TurkNet ZyXEL modemde 5 GHz bandı görünmüyor
Merhaba arkadaşlar. Bugün TurkNet kurulumu yapıldı. Kendi telefonumdan 5 GHz ağına, diğer telefonlardan 2.4 GHz ağına bağlanmak istiyorum lakin ikisi de gözükmüyor. Genelde modem adının yanında görünürdü, hangisi olduğu anlaşılırdı lakin bağlanabildiğim ve görebildiğim sadece bir tane ad var...www.technopat.net
Wi-Fi 6 modemde 2.4 GHz ve 5GHz nasıl ayrılır?
Huawei HG8245x6 modemim var. 2.4 GHz ve 5 GHz kanallarını ayırmak istiyorum ama bulamadım ayarı. Yardımcı olur musunuz?www.technopat.net
Cep telefonu ekran görüntüsü bilgisayarda çok kötü görünüyormuş. Gerçi 58kb, normal kötü görünmesi.TP-Link VX231.
Buyurun hocam arayüz.
Cep telefonu ekran görüntüsü bilgisayarda çok kötü görünüyormuş. Gerçi 58KB, normal kötü görünmesi.
Kullanma kılavuzu var, 18 sayfa bölüm 3.3 kablosuz ayarları altında bir bak oku.
kolay menü / kablosuz sekmeleri altında SSID etkinleştirme, bant y önlendirme, vb diğer bilgileri var. Bant yönlendirme'yi açarsan mod ve kanal seçmeler de açılıyormuş, bir sonraki sayfada yazıyor. Mod 11x/ax veya 11a/n/ac/ax vb şeklinde.
Cep telefonu ekran görüntüsü bilgisayarda çok kötü görünüyormuş. Gerçi 58KB, normal kötü görünmesi.
Kullanma kılavuzu var, 18 sayfa bölüm 3.3 kablosuz ayarları altında bir bak oku.
kolay menü / kablosuz sekmeleri altında SSID etkinleştirme, bant y önlendirme, vb diğer bilgileri var. Bant yönlendirme'yi açarsan mod ve kanal seçmeler de açılıyormuş, bir sonraki sayfada yazıyor. Mod 11x/ax veya 11a/n/ac/ax vb şeklinde.
Gelmişmiş seçeneklerini de çekip atar mısınız?TP-Link VX231.
Buyurun hocam arayüz.
Yazar da, orası gelişmiş, sen Temel kısma bakmadan oraya geçme.Hocam öncelikle kusura bakmayın yeni taşındım da bilgisayarı falan çıkarmaya fırsatım olmadı akşama doğru açarım kutuyu şimdi dediğiniz işlemi deneyip geliyorum.
Şöyle bir şey yazıyor hocam.
Gelmişmiş seçeneklerini de çekip atar mısınız?
Yazar da, orası gelişmiş, sen temel kısma bakmadan oraya geçme.
Kılavuzu okuman için linkledim - PDF kendi sitesinde, bant yöneldirme 2.4/5ghz arası otomatik geçiş sağlayacak çekim gücüne göre aygıtlar için, ancak easymesh gibi çoklu router vb bağlayacaksan bunu manuel yapman gerekecek; sana yarıyor mu yaramıyor mu karar ver.
Bak 18 sayfa, aç telefonundan bak - SS'de ütü tadında çıkıyor.
Eki Görüntüle 2575277
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.