2.4 GHz işlemci ve 3GB ekran kartlı laptop CS 1.6 performans sorunu

smhylmaaz

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, CS 1.6 oyununu oynarken sürekli FPS drop yaşıyorum, boş bir alan da kimse yokken (online) 100 FPS fakat çatışma anında ve el başlarında toplulukta 50'lere kadar düşüyor. Steam ve nonsteam ikisinde de aynı problem yaşanıyor. Ne olur yardım edin.

Sistem:
  • 3 GB ekran kartı
  • 8 GB RAM
  • 2.4 GHz işlemci

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminiz çok iyiymiş, şimdi ben yorum yapacağım sisteminize :

3 GB ekran kartı CS 1.6 için yeterli, model falan önemli değil 3 GB ya ekran kartı. Model yazmaya gerek yok zaten 3 GB olunca her oyuna yetiyor.
2.4 GHz işlemci de baya iyiymiş, bunun da modeli önemli değil. Zaten oyun eski yazmaya ne gerek var !

Öncelikle böyle bir konuda yardım alabilmek için donanım özelliklerini doğru bir şekilde belirtmek gerekir. Sadece RAM ve GHZ belirtmek yetmez, model bilgisi de vermek gerekir. Eski dizüstü bilgisayarımda 4GB GT730M var ve piyasada ondan çok daha iyi performans veren 1GB RAM içeren ekran kartı bulunuyor. RAM tek başına performans anlamına gelmiyor. Bir oyunda boş alanda gezinmekle, kalabalık alanda çatışmak aynı şeyler değil. Yani aksiyon halinde FPS düşüşleri yaşamak doğal, eğer bu durum çok aşırıysa donanımın yetersiz olduğu anlamına gelebilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı