2.4 GHz mouse alıcısını takınca internet yavaşlıyor

Sayenizde fareyi alma isteğim 10 kat arttı ama malum pahalı . Pek su döken biri değilim toz olma konusu kafamı karıştırmıştı ama halledilir sanırım bir şekilde . Boşa çıktığım bir zaman almayı düşünüyorum artık ne kadar sürer bilmiyorum. Anlattığınız için teşekkür ederim

Rica ederiz Sormak istediğiniz, merak ettiğiniz detaylar olursa elimden geldiğince yardımcı olurum.

Merhaba konu açılalı biraz vakit geçmiş.
Benimde ilk bahsettiğiniz gibi bir problemim oldu. Yazdiklariniz okudum ama wifi frekansini nasil değiştireceğimi bilmiyorum.Bunu nasil çözebilirim yardimci olabilirmsiniz. Aldiğım razer mause yi de çok beğendim iade etmek yerine böyle bir sorunu çözmeye çalışmak istiyorum.

Merhaba hocam ben Wi-Fi frekansı değiştirmeyi denemedim nasıl yapılır bilmiyorum. Sorunumu fareyi PC'ye içinden çıkan dongle ile bağlayarak çözdüm nasıl ve neden işe yaradı hiçbir fikrim yok ama sizde deneyin belki öyle çözülür.

Teşekkür ederim benim sorunum daha farklı galiba dongle yi bağlayinca bozuluyor benimkide
Mause de razer basilisk v3 hyperspeed
İnternette biraz araştırma yaptım galiba razer modellerinde yaşanıyormuş bu sıkıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…