2.4 GHz ve kablolu oyun kolu önerisi

Bütçe
1500-2500

Fenerbahce_1907

Picopat
Daha fazla  
Max 2.5 k ya kadar çıkarım ama cıkmasam 1.5-2 arasına bulsam cok güzel olur. Şu anlık sadece FIFA oynuyorum yakında hikayeli oyunlarada geçerim pilli olmasın sürekli para vermek istemiyorum 2.4 GHz kullanırım + kablolu secenegi olursa yerine göre öylede kullanırım sıkıntı yaratmasın yeterli. Fantech shoter önerdiler ama bilmiyorum o fiyata ondan iyisi var mı veya o nasıl bilenler gamepad önerebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Max 2.5 k ya kadar çıkarım ama cıkmasam 1.5-2 arasına bulsam cok güzel olur. Şu anlık sadece FIFA oynuyorum yakında hikayeli oyunlarada geçerim pilli olmasın sürekli para vermek istemiyorum 2.4 GHz kullanırım + kablolu secenegi olursa yerine göre öylede kullanırım sıkıntı yaratmasın yeterli. Fantech shoter önerdiler ama bilmiyorum o fiyata ondan iyisi var mı veya o nasıl bilenler gamepad önerebilir mi?

Orijinal 9. nesil Xbox kolu da işini fazlasıyla görecektir ben olsam Xbox kolunu tercih ederdim.

Xbox kolu hayatta almam 2.4 ghz yokmus onda sanırım pilliymiş ben sürekli pile para vermek istemiyorum orta halli sıkıntı cıkarmayacak bi gamepad yeter ölü bölge vs oluyosada az olsun yani bozulmasın etmesin

8 bit do bikaç yorumda sıkıntı yaşandığını görmüstüm doğru mu acaba

Fantech shooter 3, 8BitDo.
İkisi arasında hangisini alayım ikisindede sıkıntı yasayan kisiler gördüm ama genel olarak memnun olanda çoktu

Xbox kolu hayatta almam 2.4 GHz yokmus onda sanırım pilliymiş ben sürekli pile para vermek istemiyorum orta halli sıkıntı cıkarmayacak bir gamepad yeter ölü bölge vs oluyorsada az olsun yani bozulmasın etmesin

8 bit do birkaç yorumda sıkıntı yaşandığını görmüstüm doğru mu acaba?

İkisi arasında hangisini alayım ikisinde de sıkıntı yasayan kisiler gördüm ama genel olarak memnun olanda çoktu

Ben sıkıntı yaşayan görmedim. İkisi de iyidir, zevkine göre seç.

Xbox kolu hayatta almam 2.4 GHz yokmus onda sanırım pilliymiş ben sürekli pile para vermek istemiyorum orta halli sıkıntı cıkarmayacak bir gamepad yeter ölü bölge vs oluyorsada az olsun yani bozulmasın etmesin.

8 bit do birkaç yorumda sıkıntı yaşandığını görmüstüm doğru mu acaba?

Birkaç kötü yorum okuman ürünün komple sorunlu olduğu anlamına gelmiyor yüz binlerce adet satılıyor illaki sorunlu modeller olacaktır biraz da beklenti seviyesi kesin bir şey soyleyememekle birlikte kullanan kişilerden yorum almak daha mantıklı olacaktır.

Ben sıkıntı yaşayan görmedim. İkisi de iyidir, zevkine göre seç.

Ben Wraith'e güvenirim o zaman faremde oradan ama bakalım baska ne öneriler gelecek

Birkaç kötü yorum okuman ürünün komple sorunlu olduğu anlamına gelmiyor yüz binlerce adet satılıyor illaki sorunlu modeller olacaktır biraz da beklenti seviyesi kesin bir şey soyleyememekle birlikte kullanan kişilerden yorum almak daha mantıklı olacaktır.
Sorunlu demiyorum ki daha sıkıntısız olan hangisidir onu soruyorum yoksa ben zaten orda memnun kalan kişininde çok olduğunu söylemiştim

Ben Wraith'e güvenirim o zaman faremde oradan ama bakalım baska ne öneriler gelecek

Sorunlu demiyorum ki daha sıkıntısız olan hangisidir onu soruyorum yoksa ben zaten orda memnun kalan kişininde çok olduğunu söylemiştim
Msi modeli de çok görüyorum gamepad olarak.

Şahsen bende shooter alırım. Görüntüsü için ama emin ol 8BitDo da çok kalitelidir.
Shoter kaliteliyse macera aramaya gerek yok bence msi modelide önerenler oluyor tabi o nasıl?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı