2.5 ayda YKS kazanılır mı?

Rsmefaw

Hectopat
Daha fazla  
Hedefim eşit ağırlıkta ilk 55 bin. Şu anda TYT'de 50-55, AYT'de 15-20 netlerdeyim. Konu olarak bayağı bir eksiğim var , matematikte ilk 12 konuda bile eksiklerim var. Sizce son 2.5 ay çok çalışarak sınavı kazanabilir miyim , yoksa mezuna mı bırakmalıyım?

İstediğin bölüme bağlı.
Ayrıca hedefin İTÜ, ODTÜ, Boğaziçi falan değilse mezuna bırakmaya değmez, zaman kaybetme elinden geleni yap bu sene kazan.

Yalnızca ilk dönem konularından sorumlu olduğunuz için, düzenli bir program ile yapabileceğinizi düşünüyorum.

Dostum kıyas edilebilir mi bilmiyorum ama sana belki gaz verir diye şöyle söyleyeyim: Ben KPSS'ye sadece üniversiteden mezun olduktan sonra toplamda 2.5-3 ay çalıştım ve önümüzdeki Eylül'de kısmetse göreve başlıyorum. Günde en az 10-12 saat çalıştım, bütün videoları 1.5-2 kat hızda izledim, izlerken notlarımı da çıkardım. Sağlıklı bir çalışma yöntemi mi? Kesinlikle değil. Hiç kimseye tavsiye etmem normalde. Ama benim gibi yumurta kapıya dayanınca bir şey yapanlardansan hiçbir şey imkansız değil.

Ben 3 ayda içinden geçmiştim LYS'nin zamanında. YGS'de kimse benden ümitli değildi 14k yapmıştım. Sonra LYS'ye hayatsız gibi çalıştım 3 ay yemek yemek ve uyumak haricinde hep ders çalıştım. Ama uyanma saatim, okula gidiş geliş saatlerim falan hep düzenli ve dakikti. LYS'de de 15 k yaptım hadi eyvallah dedim İTÜ'ye. Ama cehennem gibiydi o 3 ay, çok iyi dirayet ister.

Ben 3 ayda içinden geçmiştim LYS'nin zamanında. YGS'de kimse benden ümitli değildi 14k yapmıştım. Sonra LYS'ye hayatsız gibi çalıştım 3 ay yemek yemek ve uyumak haricinde hep ders çalıştım. Ama uyanma saatim, okula gidiş geliş saatlerim falan hep düzenli ve dakikti. LYS'de de 15 k yaptım hadi eyvallah dedim İTÜ'ye. Ama cehennem gibiydi o 3 ay, çok iyi dirayet ister.
YGS sınavında 900 bin küsür bir sıralamadaydım. Son 2-3 ay aynı dirayeti gösterip 93000 yapmıştım sözelde. YGS sınavım belki bu kadar düşük olmasaydı 10-20 bin arası gelirdi muhtemelen ama olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı