2.5" HDD kutusu önerisi Type-C

Yer
Manisa
Daha fazla  
Merhaba 40 TL altında Type-C harddisk kutusu önerilerinizi bekliyorum. Son 2 gündür araştırıyorum fakat bu fiyat bandında hiçbir Type-C kaliteli ürün bulamadım.
Type-C yerine USB 3.0 kullansam herhangi bir veri aktarım hızı yavaşlığı yaşar mıyım? SSD olmadığı için pek sıkıntı çıkacağını sanmıyorum fakat yine de bilen bir kişiden yardım alayım dedim.

İkinci linkteki kutu olabilir. Type-c değil ama zaten HDD takacaksanız bi hız farkı olmaz. Veri kaybı artık şansa kalmış, markasız kutularda genelde en ucuz kontrolcüyü kullanıyorlar.

İkinci linkteki kutu olabilir. Type-c değil ama zaten HDD takacaksanız bi hız farkı olmaz. Veri kaybı artık şansa kalmış, markasız kutularda genelde en ucuz kontrolcüyü kullanıyorlar.
Teşekkür ederim ,kullandığınız yada önerebileceğiniz bir kutu bulunmakta mıdır?
ek olarak 2.5' inç Sata Plastik Hdd Kutusu Harddisk Kutu Usb 3.0 DD-111 Fiyatları ve Özellikleri bu ve 2.5' inç Sata Plastik Hdd Kutusu Harddisk Kutu Usb 3.0 DD-121 Fiyatları ve Özellikleri bu ürün hakkındaki düşünceleriniz neler

2-3 yıl önce Aliexpresten şunu aldım. İçine SSD takıp Windows kurup Type-C'den çalıştırdım uzun süre. Gayet memnunum.

20200913_191254.jpg

20200913_191342.jpg
Paylaştığınız bu linkteki ürünün fotoğraflarında USB 2.0 yazıyor.

2-3 yıl önce Aliexpresten şunu aldım. İçine SSD takıp Windows kurup Type-C'den çalıştırdım uzun süre. Gayet memnunum.

Eki Görüntüle 666931

Eki Görüntüle 666932
Paylaştığınız bu linkteki ürünün fotoğraflarında USB 2.0 yazıyor.
farketmemiştim teşekkür ederim diğer ürünü sipariş ediyorum ,deneyimlerimin ardından konuya geri bildirim yapacağım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı